One Piece Treasure Cruise - 10周年快樂

771 回覆
1 Like 1 Dislike
有冇盟收人
會打活動唔躺

不過可能好多野問

呢3隻可以做sub, 出場機會太d, 其他可以有需要才換

或者可以睇gamewith 排名
https://xn--pck6bvfc.gamewith.jp/article/show/71252
啱啱抽埋紅髮同補到隻博士
打算今次絆決戰超進埋隻波尼
想問下海賊祭咁升個方向啱唔啱
而家好少用博識隊做輸出
比較常用會係力隊,斬隊,技隊,心隊, 知隊。 主要都是剋屬性打
即刻申請
打完絆戰, 好似有2星期真空
終於可以休息下
岩岩我連chur 2個活動發覺都幾攰
想請教下第一round個氣絕點過
可能我啲人就咁得99lv 第一下就俾人踢返出黎
用狗狗過

https://youtu.be/L-5V5mMbaQw?si=z6MuEQFVnFmB1DfO

大航海練度要好高, 建議打左呢關lv 1 先
佢有一個喬巴mission, 要先清一次關卡, 會有500萬懸賞金同1石
Thx 原來狗狗係超進化 唔怪之得我搵唔到
Stussy都換埋 想問沙佬係抽蛋角?
係, 沙佬係6星技屬那一隻, 超進化6+ 後會變左做力屬
Thx
執齊 試下打先
見出咗任務可以升下懸賞
lv5 睇你練度
lv1 應該問題不大

最底配置打lv 5:
如果miss左今次黑胡子vs,之後有冇得抽返?
可能要到11月12日
10.5 周年

到時會出新超限, 可能會有復刻
11月半週年多數得週年限,未必有超限,超限再出應該要等新年
克比,我來了
想問吓軌跡,80lv 第5R boss
有咩角色可以搞掂佢個盾? 我廿萬血入到場都係死
睇攻略仲辛苦過考公開試 有無善心巴打教教路
打到好灰,上次打貝波已經灰,今次課完金都打唔贏…..隻game 好似完全唔歡迎新手咁
去YouTube search ‘optc pka ’好多隊抄
巴打你今期既角色抽到邊隻
抽到卡普同克比個frd 咋 ,啲石好貴

其實係去到最後
用咗隻心卓洛,1round 消走咗佢金盾同藍盾
淨返99 嗰個盾 ,我唔識消走去,打極都無乜扣佢血
謝謝拯救,一陣爆啲石試吓
https://x.com/kyochan19961012/status/1840407728994595196?t=anZsbsxXp61i1_dNA1tQpA&s=19

ching 可以參考呢隊, 斯琪姐可以用其他角代替

路飛同山治的sub 不是必須, 沒有呢2個sub 就要1,2rd 儲cd
ching 如果你已經消左藍盾同激減盾, 應該差下方的攻擊力低下未有解。 否則打青雉唔會冇力。

或者是青雉有血量盾, 你要按2隻有肉珠的角, 之後再可以扣青雉的血。 如果你最後開卡普, 應該有3隻角有肉珠的。

而你講99rd 的盾, 不是防禦盾, 是99rd 異常狀態無效
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞