One Piece Treasure Cruise - 10周年快樂

771 回覆
1 Like 1 Dislike
300抽左佢算,真係到而家25抽都未見多次5檔路飛彈出黎
第一彈係全限定唔係冇up,新限5彈都會有up,只係其他up既柱唔同
你想抽咩? 第一彈大池係for你新限搏中其中幾隻再轉去其他彈補埋佢
有想追既限係要集中去返分出黎既其他彈
咁姐係都係要allin?
睇你想點抽,有人中1,2隻就等後面逐隻追,有人差1隻allin搏保底3分1
好彩最後彈知路,但300抽得1隻知路飛,2隻羅傑,真係好非下
請問如新限仲差艾C,同紅髮仲抽唔抽埋佢?
共鬥最難果級好難贏
想問下有冇tg group ?
新手冇咩方向
通常都喺度傾
組隊方向視乎你打果關要解咩 debuff
抽曬第一彈齊2隻? 係既話就之後果幾彈抽埋佢
巴打你知路會點組?兩年前玩過之後退左
返到黎已經唔係好知啲ex超連點玩
肝爆了
係,但係300抽,知路飛最後果張先中
但艾斯同紅髮呢2隻係唔係100抽唔中就算?
但你最少齊我300得2隻羅同你一樣最尾先中知路
無得咁樣比既,大有歐皇在
下個Pool Good Luck
都係,但之後唔知用幾多石抽補埋艾斯同紅髮好
同真係個系統咩都唔識,都係將d角算到99同技滿左
我係舊玩家都要研究下新技能,抽左角先再諗
個新系統在睇動畫嗰時tap 個圓形, 按最多次數去判定是excellent, perfect, 定great

每個加乘都不同, excellent 會係最高

如果skip 電腦就會判定你係great 的倍率
明你意思,我都係唔太知點玩,如果有d咩活動出,驚Miss左,又唔知點樣打,驚強化突破果d㩒錯食錯野,幾年前都係玩過一排台版。

另外有d野唔明,去巴哈search果樣野睇有無教學解釋,睇完都可能唔知係乜野黎
新手要做咩要打咩,同睇人玩好似要睇次序開技,之後邊個打先都要考慮
先打到高傷咁
有冇入fb group, 版主好有心會翻譯所有活動同新角
page name?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞