One Piece Treasure Cruise - 10周年快樂

771 回覆
1 Like 1 Dislike
嘩,咁慘,對唔住大佬
我係指冇課既情況下去到7下都唔中
埋單25+6+7祝你都快啲中
比達巴, 劉明巴

諗唔諗住轉同盟, 而家我同盟招人

每次活動起碼會打到同盟100名左近, 甚至50名內。

一個人打唔及一隊人打咁開心, 打超boss 又會傾下點合作。 而家寧願搵有心玩嘅人, 比懸賞金高更重要。
感謝你邀請,我而家普遍都係大亂戰3000名內,絆決戰維持同盟S rank, 大連戰20%內或者拎哂封頂獎勵就夠皮,唔想太肝
我地唔肝嫁
寶藏,海賊祭,大亂戰自由打

係絆戰就打基本回數
可否分享下個同盟名?
係怕變成負累俾人踢走
☠新世界☠

巴打想join 要等1,2日
盟友應該明天攞完獎勵就會退盟
我地唔踢人走嫁,前船長冇玩1年我地都冇踢,我地同係輕鬆盟
剛剛已經清了一位,巴打想入可以搜尋同盟名: ☠新世界☠

再申請入盟
ok serarch 下先
玩得耐想轉下同盟環境去玩下, 上次打超 boss 我見卓洛巴一夫當關咁過關真係好勁, 當然我都懶去搵隊打其他屬, 主力推高普通 boss lv 就算, 我自問都唔算燒肝玩家, 又唔係課長, 想試下同班高手肝玩家一齊玩會係咩感覺, 希望新盟有多個位, 都好想再同卓洛巴一齊打
你諗太多,呢隻game轉盟好閒,有啲盟甚至係長期空缺1,2人,絆決先拉人幫手衝,啲玩家亦都好樂意咁做
有人帶飛感覺差好遠,起碼隊友有心啲,討論組隊都會落力啲
sorry 索隆巴, 比達巴比我拉走左

其實之前我都有喺其他同盟玩左年幾2年, 基本上大家都自動波打下, 但去到有一次絆戰,大家連同盟救援獎勵都攞唔齊, 咁我先轉同盟

轉下盟都好,如果我同盟有位,希望你都會過黎交流下
卓洛巴你想走冇人會怪你 至少我唔會 自問自己冇以前咁上心 冇以前咁肝 眼見個盟越嚟越少活躍玩家確實係對你地兩個都唔公平 所以如果你睇岩邊個盟想join就去啦
星期5已經清晒軌跡
呢幾日悠閒到自己都唔慣
大連準備肝肝佢
用自己果隊加上山治烏索普加buff 贏完lv150 就唔再打
今次150lv 輸左好幾次
最後抄左隊路飛娜美隊打贏就算了
睇下抽唔抽到先
應該要等到星期4先有角色資料
應該出下一轉既回憶篇,仲未抽到山治
唔奇, 食住個勢上
好多人都like 娜美, 羅賓, 老烏個story line

唔知佢出唔出得切

pv公佈新山卓果陣已經有曬其餘7隻既圖,只係黑影左

繼續冧莊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞