One Piece Treasure Cruise - 10周年快樂

771 回覆
1 Like 1 Dislike
裝mirrativ, link 你個optc acc, 你要期間內開live滿10日, 每次超過15分鐘, 要開聲

完成6月中會派石

仲有睇人開live 同時留言, 滿10日一樣會送石
食自己食到lv 上限突破lv5 先
之後冇雷利pt就賣

有好多雷利pt 就可以繼續食, 食到幸運100
有無攻略睇下點樣升
LT , 連, rush 都係超稀有的石版
你食自己時, 要升左呢3種石版先

你食自己先, 佢會比你揀升邊一種石版

全連就ok?
原來呢 d 要有石板先升到架
係啊, 一係要食自己先可以升
想問見有d係d人物會識郁有特效唔係靜止,係點先有?只可以好彩抽中?
左下角可以加工,只係美圖,對角色能力冇影響

去呢度, 用墨水升, 升完d 角會有彩繪

另外, 暫時只有新紅髮同路和有2塊皮
用5個金羽毛可以幫佢地換皮, 技能是一樣的, 只係卡面唔同。 由於換左樣隻角唔同名, 可以打GP 時同時放2款路和或者新紅髮喺唔同隊伍入面。 不過都未必有咁嘅需要。
學到野
想問下邊到有得刷綿花糖同經驗龜?
經驗龜打15體的關, 每次3倍打出3隻

或者打軌跡都可以, 軌跡喺比老手玩, 會高階d

而棉花糖喺復刻大書庫入面, 打兢技場希流關, 上youtube 好多速擦隊參考,呢關可以升經同擦糖
感恩
想問下大連戰既組隊係咪得固定300point?
你指海賊祭隊伍?
如果海賊祭, 每隊上限300cost
海賊祭限定6星只需要20cost

平常打關的隊伍, 個cost 會按玩家lv 而上升, 最高升到cost 上限999 一隊
姐係正常組法一定要用大連限?
新手未必咁多石抽海賊池入面d 角
慢慢儲石再抽

呢d 都係海賊祭限定

https://xn--pck6bvfc.gamewith.jp/article/show/196547
唔該曬巴打
想請教下有冇啲萬用小小既知路組隊?
知路船長技buff 知屬, 強韌, 格鬥
你搵呢d 角去做船員就好夠力
打活動,打多啲就自然有,想更多就要肝排名
呢個問題應該逐關打下慢慢儲返啲角色,摷下YOUTUBE片睇下啲關點打抄下隊,競技場衝下LV
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞