One Piece Treasure Cruise - 10周年快樂

771 回覆
1 Like 1 Dislike
出卡又開始reboot 玩回憶
草帽團每人一張限定
休息一日,聽日再肝
今次打3星嗎
本身齊pt既話諗住10星算,S蛇彩左都冇金卡,無辦法了
彩左
我拉左3下連franky brooks usopp 都冇
啲金卡好kick手,冇保新角,本身3下出左S蛇
隻閪手手多
仲以為絆決戰聽日先開波
一張金卡都冇?
得烏神
絆決兩張新金卡都要分兩個pool 真係痴撚線
我同你相反, 只中兩張金卡

今日終於抽齊4隻超/周年限

一彈30連 2路飛 2艾斯
三彈30連 2紅髮
五彈10連 1海賊王

順便彩左心5檔,心娜美,力黑鬍,速紅髮,心滿意足
佢只係up喺其中一彈,要抽嘅話,兩金卡,1support 卡每個池都抽到
周年4限互補性幾強,打絆決戰好屈
絆戰用晒絆藥,係咪除咗課佢個pack,無其他取得方法
冇啦, 佢活動開始送3支, 都係靠之前儲落既玩
而家排頭位全部打3星
唔係好明,個玩法係點,有咩so
個人排名是按你打掉的boss 血量, 除以1000, 那就是加入你個人及同盟的分數

如果打10星, (我唔肯定)但要起碼打到百幾200lv 先會上到boss 血量上限9999億
你打10星打到呢個lv, 就需要成70幾肉

打3星同樣打到200幾lv 就上到boss 血量上限, 但3星要的體力小好多, 大約花費30幾個肉就打到200幾lv, 之前你再組隊一拳超人, 一次清一個boss, 咁就食盡佢一場的分數, 而且每場用的體最少。最後,3星的敵人易打過10星好多, 組隊要大力就得。
聽落幾有趣, 試下先
你要起碼食30藥水以上先有著數, 因為3星開頭的血量好低, 如果唔燒藥水, 仲係打10星有著數
藥水我有, 但冇咁多時間玩
主要想刷多點素材, 難得齊限可以大力輾過
本身打10星坐咗喺第一名都半日 突然就俾一堆3星大法爬哂頭
我10星打到lv100已經唔太打得贏,而家轉戰刷3星趕唔趕得切
有藥水就得
但打到上去都好睇你隊伍陣容, 但你齊新4限加女帝, 應該打到1000億以上
啲絆の秘薬係點拎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞