One Piece Treasure Cruise - 10周年快樂

771 回覆
1 Like 1 Dislike
等其他大佬補充下
打決戰, 推主線, 拎多 D 石可以換船, 推薦先換鯨魚仔或者甚平條魚, 可以加 exp 推快 D
主要用系統入面的sorting 去搵角
如果關卡有封鎖, 就搵解封鎖的角
而家已經簡單左,你可以直接搵技能,
所以隻GAME大概流程就係
睇關既boss內容>組隊搵有加成既隊長隊員>search解buff,debuff技隊員,睇各round需求逐樣開,有活動肝活動,大同小異
共鬥任務做剩最高級幾個,唔知對方用咩隊好難搵到攻略
我禽日比一個高手carry, 清晒知屬同心屬的任務, 而家差技屬最難嘅未清

對手係用呢一隊, 我見佢基本carry 晒我5,6關

500石倒晒落海,唔中紅髮可以等埋聽日艾斯
好糞
剛剛收到禮物150石, 想抽第二彈路飛都係炒哂, 唔課住, 送幾多抽幾多, 反正至到6月尾, 係未有新限路飛, 要打大亂戰等活動應該應付到
估唔到多石acc都會咁快到3字頭,下下最後補底,真係幾多石都唔掂
紅髮同艾好似唔係必要咁
睇牌面就係羅傑船長, 得佢船長技buff 到晒艾斯,路飛,紅髮
最後都係抽左,去到22抽先中新紅髮,因為頭先係連5檔路都冇
好多年前 玩過

以前好似無連機 呢家可能連線一齊玩?
係, 而家係2個玩家同時間打關卡, 一人一turn。
咁角色係計用邊個?
以前要全P 攻擊力 先會夠高 乘上去

呢家有無簡單d既隊長
當時玩得唔叻 朋友都棄哂
唔緊要, 慢慢玩啦
佢有唔同難道關卡, 好易上手
送100石終於係第2彈中知白卡
終於清晒共鬥任務
諗住2彈抽10下練進度,抽到中風
又黎曬命
我戴返眼鏡先
曬鬼,10下1隻知尼卡都冇
岩岩擺艾斯同羅渣落技隊打單機海賊祭知屬challenge 竟然一下過
萬巴而家差咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞