One Piece Treasure Cruise - 10周年快樂

771 回覆
1 Like 1 Dislike
多石號可以淘保,8951, 上面有巴打講另外一個地方仲平, 但我唔記得左個名
唔好意思. 新手想問下抽到既重覆限賣好定食自己好?
岩岩先發現原本抽卡coin 可以用1200個換羽毛

聽講要用另外一隻路飛先有2.5倍
係呀,超進技路飛個pool 係大連戰pool
巴打想問下隻路飛係咪可以用埋黎打海賊祭?
我用開技隊有用呢隻技路飛,搭埋新抽到既艾斯,羅渣幾勁
岩岩睇台仔話超進會變左格隊好亂呀

想問下點入共鬥既mode…
超撚搵笨,明明有隻150左差未超進,又逼你抽多隻
唯有說服自己留多隻黎玩格隊,屌
你冇睇錯,技路未超進入技隊,超進左入格隊
抽左寶藏池未

今次真係搵9笨, 一個唔好彩又要拉到尾, 仲要呢一隻到月底就可以超進
大宴池由19開到21號

如果要拉齊大宴池50下, 要儲夠4500大宴之石
每日登入打一場共鬥會送100大宴之石
大家加油肝埋呢2日
目標要中大和的話係咪拉5下就收工
係, 但大和有連技定LT技
即係又要抽多d

記得升滿一隻角的幸運先好開始肝, 大宴之石會跌多d
https://twitter.com/UTA_new_/status/1790588151087743173?t=-uA-R3ldGrIkOWQDy9ZY0w&s=19

大家可以參考下點樣過大草原同時完成任務
我之前用哂新角,只係刷海賊見習就算,懶得玩
佢打大草原有喬巴任, 比達巴唔清喬巴任?
不過要試好多次先過到, 睇下有冇人carry 你
喬巴任早兩日好辛苦清哂,都試左好多次,上youtube 睇最&高組三隊算係比較實用,而家有16xx 大宴石,仲諗住夠拉大和就算,再肝下先
共鬥都要玩家肝, 真係唔知想點
我新手冇玩共鬥,要星期六/日放假睇多d資料隻game系統係點先得
明天下午開始有大亂戰, 新角可以試下打排名
抽左了,仆街笨大,睇住我地呢啲會衝排名既黎食

我今次唔衝喇, 睇下打唔打到1000名
抽左準備打到尾
想問大宴石有咩用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞