One Piece Treasure Cruise - 10周年快樂

771 回覆
1 Like 1 Dislike
睇你能力, 或者有冇邊一彈入面的限定想補。
中晒4新限同金卡已經夠打星期5 的新活動

再黎就係抽到彩框, 呢d 係課長級先做
一彈抽到底, 出左路飛艾斯各2隻

而家有石就先抽紅髮池,冇意外就呢2限3金打大亂戰,希望打到1000名啦
5800石帳得返3400岩岩組好新紅髮隊野都係塞新羅傑,5檔路
開始可以跑主線,真係玩隻GAME
請問首抽石帳all in 邊個pool
第1彈中2隻新限可以考慮轉其他彈,同埋新手買個多石ac吧
要曬,一隻都不能少
應該係呢一年半年最勁既角?但上面巴1800石中晒3隻新,我要3600石先中3晒3隻新
要睇好多野,要衝當期活動就一定係新限,無謂同人比,睇開啲
可以keep 住唔進先,因為唔進有兩條命玩,素材可以喺絆決戰交換所換

https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=26291&snA=51592
想問下次絆決戰係幾時?睇巴哈話開之前係咪要打前哨戰?打定咩Boss硬幣?
有冇刷經關推薦
搵60體決戰明哥,用exp 加乘隊長坐10周年千陽號應該刷得好爽
新嗰隻羅傑係咪exp隊長嚟
係呀,刷錢刷經都得
Btw想問下點解我搵唔到有明哥呢關?
sorry, 今日係速屬,你可以打60體雷神
唔該哂
得廿幾萬經是咪正常
上網見人刷到70幾萬
唔知喎,有冇3倍咁打?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞