One Piece Treasure Cruise - 10周年快樂

771 回覆
1 Like 1 Dislike
無,可唔可以Share Gp名或者Link
Thark Bro
開始時候可以睇下youtube 先, 你可以睇同一關, 但唔同youtuber 的片

隻驚首先就係搵角解debuff, 再上buff
而家上buff 的種類多左, 而且有成4000隻角, 所以組隊自由度都好大
謝謝,我跑主線先,等佢auto時睇下YouTube
主線超易
你可以試下打決戰或者兢技場, 甚至卡普的挑戰, 睇下youtube 熟習下點過關, 就會搵到樂趣
知道琴晚睇人用5檔路飛打成萬億傷好爽
想問中左知路
第二單仲洗唔洗抽?
抽到第一彈天井, 博3分1路飛......諗住出隻紅髮都好, 有第二個卡面開心下, 點知又出三兄弟, 我而家有12兄弟了

卡面都叫做有路飛
新手想問下
如果第一彈中左知路,第二彈係咪都要抽埋?
抽中既話,係要用黎上限突破?
用黎抽其他幾隻仲好啦
你剩幾多石,鍾意邊隻多啲,扔曬去追齊為止
突上去係比大佬做,少課零課目標係有1隻夠,所以你而家要做係補限,抽其他彈追返啲有用既限
好,收倒唔該晒

想問相同人物咁樣食就可以?
4千幾石,琴日60幾蚊淘左個5800石既account
我又冇話鍾意邊隻,實用為主
"補"限為先,超限,紀念限優先,睇邊彈有再追到中為止,中間重覆新限都賺,太多限都有用,好難講曬出黎話邊隻要追
記得係升連技, 唔好升錯
應該咁講, 首先抽齊新4限, 3金
起碼星期5開始的大亂戰可以打到

再上就可以睇下下面, 有多石就補:
https://youtu.be/8iyE0laa7Zo?si=dTycehDK__PnckK2

或者gamewith 都有ranking
有可能3同4彈每個最多放500石落去算,希望唔駛就中新艾同新紅髮
同而家咁組玩住先
4千幾石咁多貨係必定要有新限先好停,黑啲各1500保底都有大把石剩
第1彈已經1500保底好痛
俾我各自最多500石搞掂啦
嘩屌,共鬥最高級打完仲有行血
請問睇直播個d活動點完成?
新手想問啲4*使唔使留?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞