One Piece Treasure Cruise - 10周年快樂

772 回覆
1 Like 1 Dislike
課金
每次絆戰開始會送3支藥水

之後要課金買藥水pack

排名第一的同盟已經部署左好耐今次要攻頂,個人頭10位基本都係佢地同盟d 人
拎曬1,2
仲未見你衝上黎嘅
衝緊今日25下冇中新,頹撚左
同埋琴日太攰太忙
加油, 要擦2百幾關先見到真章
好撚癲好撚正
我前排都自己開咗個公會
自問自己都玩得算勤力 可以一個頂三個
所以歡迎新手入黎 加上我自己都係新手

經過今次絆之後 發現原來係要一個頂九個
成個公會得我一個打

極限肝10星同超boss到曾經上過個人第一同埋同盟頭十
但而家兩個都跌哂返落10幾名
不過玩到好攰同埋打唔過啲關 放棄唔打啦
希望到完場可以保到100名內

打咗咁大段其實係順手想問
有冇巴打過咗今次絆之後有興趣join我個公會
想下次絆有多啲人一齊刷 唔想再一人之境了
100名內應該難,以往續計, 頭100名10星要打到150lv 左右

巴打有心玩嘅話, 我睇下絆戰後同盟有冇位加你一齊研究。
所以呢隻game轉同盟呢啲好閒,你目標定係要衝排名既話最好招人講定先,唔係個個都咁有心機作業式咁玩
或者玩耐小小cap低啲成績去入勁啲既盟
我知,2個月前先衝過
Thanks巴打
但我開公會主要係想養住我兩個間中先玩嘅fd
所以唔考慮轉會了
本身原意都係想整個休閒輕鬆玩嘅公會
但今次絆打打吓發覺原來靠我自己一個都可以衝到排名
激起咗我嘅勝負慾
其實絆決戰係最撚on9,首先入場券就係要課金,你有水=你打得越多,而水又要靠課金先可以入手,個人pt又可以擺落去同盟pt到
同埋3月海外周年全世界同盟排名已經鬥到五勞七傷,啲大佬都乾曬水,今次啲勁盟比想像中少左衝排名,所以平時有留底既人係衝既好機會
你夠水肯衝絆決係唯一可以1帶9既活動加油

我講一講我而家個情況
ching幫手睇吓我有冇機會
而家得返78水
10星打到Lv100 平均兩三場先過到
3星未打過
超boss打到Lv31 最多打1000億傷 而家要大約6場先過到
如果唔夠追我就唔哂心機了
你齊唔齊周年限? 齊既話你而家全力轉3星,大概燒40支水衝上去既話係有機會,不過好肝,你目標係幾多先?
有齊周年限同女帝
不過其實係咪除咗公會頭十之外 其他刷黎都冇乜意義
其實係刷個人,但你個人個PT會計落同盟到,所以你個人越前公會排名越前,衝頭十就係為左型同出名,頭十盟章會改
所以有冇機帶到公會上頭十有機我就開波了
而家個公會得28億pt
1個帶9個衝同盟頭10, 應該冇乜可能
建議ching 睇住黎打個人頭100會好d
巴打攻頂成功
山頂開始多人
太公分豬肉
新手想問自選限有冇話邊張有用
望咗幾日都唔識揀
早d 晒命先, 唔係遲下會比人完美ko
完咗就冇得睇返啲排名?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞