Samsung Galaxy 討論區 (293) Galaxy AI已支援廣東話

1001 回覆
6 Like 8 Dislike
串到應
最後岀左部S24U 256GB, SmarTone 7998 - 800(網上coupon) = 7198, 再有1次性200月費rebate
Circle to search 唔知bug咗咩
冇咗個翻譯icon
試過重裝google del晒d暫存
都係唔見
我都睇緊, 應該有bts?
Bts 手機優惠通常冇乜特別
係up完即刻有,定係無啦啦出現?
up完用咗陣後突然出現
BTS買S24U,用DBS卡買$86xx
三星 pro raw係多合一黎類似apple proraw
S24U仲唔出May update?距離上次March update已經就快2個月,作為一部旗艦機咁嘅服務有失水準
你指原生相機影出黎果個dng檔?
你咁都唔知
即係出唔到單張?
屌搞錯左
Expert RAW先係多合一
我都諗緊,你係咪講緊expert raw出既dng檔
A54 A34呢個星期出咗One UI 6.1
s23 都早出過s24
A系會唔會都有機會綠線㗎
Battery Guardian出了新版本
Version 5.1.10

可以自定邊 d app行60 Hz
A71用柔性OLED好似都有人中
其他A系用rigid OLED應該冇咩case
Fb見到好多s24綠線事件/ 舊機更新送綠線

呢邊有冇人開始出事
update 咗去 6.1. 發覺都幾多bug
1. 安全資料夾 入面既folder 可以有2個APP . 如果將第3個APP放入個folder, 嗰3個APP 會喺 安全資料夾 入面消失. 但係search 得到,開得到

2. 開1條LINK(如FB,IG) , 佢會顯示FB/IG icon 俾你揀, 但唔會顯示邊個係 正APP, 邊個係dual APP

3. 有電話打入嚟. 唔會有寫sim 1 定 sim 2, 只會顯示sim1 or sim2 既圖案

各位知唔知點解決?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞