Samsung Galaxy 討論區 (293) Galaxy AI已支援廣東話

1001 回覆
6 Like 8 Dislike
咁係買機時揀trade in 入imei
照收全數?
到時拎部舊機去門市收錢?
有,我就係成功的例子
利:s23u
flip 唔知相機有冇升級吓
不了,最多新出嗰時揸上手玩吓
一來價錢貴
二來唔襟用,平時我粗用

最近幫屋企人買A55,送咗件按摩槍,包裝上有呢個牌子嘅介紹
簡單嚟講即係Samsung「貼牌貨」,不過唔係直接用Samsung個名。
單論拍片錄影 vlog之類
s24u同iPhone係會贏/差唔多/輸
咪samsung貼牌野囉 有好過無咁解
佢標798
上c記賣200算執到
S22U Update完用唔到NavStar,好似
不過多咗AI功能,又有埋圈圈搜尋
但又唔打正旗號話有AI
想問下而家s23U 係咪仲係用閃魔水凝膜?用開原廠膠膜,諗住如果爛咗就試下新嘢
AR UV膠膜,閃魔或者PFT

要玻璃就Hoda
好,唔該晒
S24 Ultra 行貨應該邊度買平或者多嘢送?
想碌卡 有冇分期都可以
Navistar 都要更新。
btw 唔好用閃魔嗰隻無塵倉水凝膜,coating極差
我揀咗5x蚊兩塊嗰隻AR光固貼

不過呢啲貼摵走時會否有跡?
唔會有跡,好易起

S22 update 完後個navigation 無左三個位掃,得返中間。你哋有冇咁?
喺 GoodLock download NavStar,然後喺 NavStar 揀 Enable extra gesture settings
你想要嘅嘢就會喺原先 Settings 嗰度返嚟
多謝巴打
噉係咪代表部機死咗
玩咩黎?
唔知
部機我朋友,用用下自己熄咗,之後開返機就卡喺 boot image,用組合鍵強制關機會自己著返去 boot image,熄唔到機。我嘗試入 recovery clear cache 就彈咗呢堆 error 同埋 mount /cache partition 失敗
同問
似係flash rom死咗
睇下雙清救唔救得翻
唔得就download mode用Odin reflash firmware
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞