Samsung Galaxy 討論區 (293) Galaxy AI已支援廣東話

1001 回覆
6 Like 8 Dislike
可唔可以講多少少其實係咩計劃嚟,唔太明
覺得s24u個screen顏色冇22u咁味精
S24
s21fe 要upgrade 上s24 plus好嗎 諗緊咩牌子
https://www.hkcsl.com/tc/restart_1_0/

上面寫全新機,下面又寫唔包配件同包裝

8. 我們會對你的手機或手錶進行基本手機/手錶檢查程序以評估手機/手錶的狀態是否可達到申請此服務的標準。

12. 新換手機/手錶不會附帶原始包裝和任何配件。我們不能保證新換手機/手錶與您的註冊裝為相同的型號或顏色。
係,所以一出就比人屌到要加返個色水調節
但係個色彩堅好靚
絕對好
s24+今代有返2k mon
佢個自動光度冇之前咁光
最大問題 係果時 買左128gb 而家兩年後唔夠用
不過果時 3000蚊入手
有諗過a55 可插sd卡擴充
但好似平移 無升級
我柒左 我開左extra dim
whatsapp 15gb restore左成晚
到而家都未得
部機好熱
用左 gw6 半個月, 只睇新野, 冇舊野...
電話收乜, 手錶收乜...唔應該有呢D問題...
先睇睇電話 wts 是否相同情況...
部tab s7 fe今日竟然仲有6.1 update 真係估佢唔到
6月父親節有冇咩特別優惠?
我係S21FE直上S24ultra
S21 fe 有6.1 update
諗諗吓好似唔update安全D
唔係唔知會唔會有綠線mon
有無人知有無伏?
想佢幫我痴返粒開機制上去會跌出嚟
S24+ +1
用咗4個月到而家都係好順好核電,不過啱啱個更新之後好似食電咗少少

有冇其他人都係咁
一樣覺得今次更新食電咗,唯有等下次更新希望會好返d
咩咩6.1.1 相機大更新 wor 聽住先啦
聽住先,唔食電就贏
有冇人知淘寶s23 plus用咩貼好
驚指膜解鎖慢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞