Samsung Galaxy 討論區 (293) Galaxy AI已支援廣東話

1001 回覆
6 Like 8 Dislike
s24
咁你地用緊csl 邊個plan

而家用緊smart switch過資料
應該咩plan都可以加
增值服務黎
你當時係點知呢個服務的?冇見過佢宣傳,又冇乜人講
佢sell我嘅
竟然,我今日轉登搵個plan,有個Whatsapp 可以聯絡&join plan,但個WhatsApp 講極都無真人客服。
到我打電話搵到真人,第一個就話我join唔到呢個plan,最後再打換左個客服先join到。好奇怪。
咁奇怪? 我以為在佢地果度出機先可以JOIN
你機係CSL出?
我覺得你落舖問D SALES佢地一定識
部機好似唔洗起佢地度出都得,個客服同我講只要我手上部機喺佢哋list入面就得。
咦 又學多樣野
我都要等收message & email confirm 先
s24, 今代影相好d
同埋新款保值d
我真想講果位巴打真係幾食電sor
我都係22年果陣個plan就黎到期
幫老母部iphone 11換左隻12
先知幾好用
佢係要換同級機
但係如果冇貨/已經出左新款
就可以順手換新model 變相升級
警世真係咪買fold / flip

個摺位 一定會死/出綠線 》 無顯示
下,事先back up?
冇得當場過機
點back
係咪左右兩邊
up左未
我都係 落雨小心D用算
d ai app點用
請問知不知要不要檢查費?
用緊 note20u , 電量檢視餘 4500mAh 弱狀態..
以家仲有冇話, 檢查到其他部件問題, 要一拼處理, 先肯換電呢D事情...
thks
z fold 6鏡頭 慌死人唔知鏡頭喺邊

理想與現實

想問下大家用galaxy watch 6 whatsapp 有無成日彈好耐之前既whatsapp通知出黎
我自己未親身試過, 只係我上部機好錫住舊電, 今年換咗s24+, 見有人講話換電只係400+, 搞咁多嘢, 聽落又有啲道理, 當時bookmark左條link

我印像中話換過電嗰啲就冇話要額外俾檢查費, 我諗部機都係冇明顯問題先拎去換.

同埋通常會關心要唔要洗機, 佢就會同你講預咗要, 但換完就冇洗到既, 又唔知係咪因為冇reset都係多垃圾, 換完電都唔係特別襟咁

俾你參考吓, 或等有經驗的巴打再補充
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞