Samsung Galaxy 討論區 (293) Galaxy AI已支援廣東話

1001 回覆
6 Like 8 Dislike
睇片點解熄
YouTube 片比盡都係得60hz
下載左好多戲無時間睇
有冇人用三星瀏覽器 睇youtube係咪可以block廣告?
睇片係咪可以 自動翻譯 做字幕?
Samsung 本身有McAfee 喎
諗住買3 device 比電腦用
突左個睇下裝唔裝埋比電話用
請問2月用渣打卡係三星網買機既巴打收到回贈未?
咁睇又真係幾食電
我自己對比返
利申:s23 Ultra
有長開light performance同埋extra dim
加3千就換新機? 好抵Wo...
賣出去都未必咁高價
個cost係48x36月
加每次換機原機價28%
預計用到無電你有成9個鐘以上sot 喎,唔算食電喇。
諗吓之前8Gen1/888,可能WI-FI環境5hour sot已經剩30左右。
48x36都係$1700,當換足兩次機,除開每部機cost講緊原價28%+$850。
其實都好抵玩。
每12個月可以換2次
我頭兩年冇換過
而家第3年走去換
實不相瞞頭先就聯絡咗寬頻plan嗰邊加購咗呢個計畫
每年出新機就trade都唔洗補咁多
你而家部機係咩機?
同埋係街外買?
玩iphone應該可以trade機補少少啫
samsung機trade in都係得個雞碎咁多
第一年即trade咪最盡補2到3k,仲未計賣贈品回血,不過前提係可以用教育價或者電訊商現客價入手。

計ultra 256 or 512,一出9k加減500,一年後放5到6k。
宜家Fold 5/24Ultra兩部一齊用緊
咁你用邊部機登記?fold好似每月要68
我有問個職員,但佢堅稱得$48嗰個plan。
不過我就算之後升都應該升S系列先,畢竟鏡頭之類新技術都係Ultra機出先。
反而我想問下,佢會唔會好似Samsung trade in咁見你有小小花會扣錢?
唔會扣錢
任何原因同condition都可以換
唯獨舊機要俾返佢囉
要自己事先backup
所以我冇貼mon 貼
哇,頂,咁舒舒服服地用,已經贏左trade in。
多謝Ching
s23 同 s24 ,同樣512gb, 官網買差1000蚊左右,大家覺得買邊部好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞