Samsung Galaxy 討論區 (293) Galaxy AI已支援廣東話

1001 回覆
6 Like 8 Dislike
Slim就未必,但UAG Case支援MagSafe,可以睇下
s24u 終於到手,即刻痴二原廠ar貼,但條邊勁刮手
第一張係網上 人地講我先知

第二張係我

點解佢有翻譯 我冇翻譯 ,點整出黎

原廠好用咩
我張原廠AR貼好快就花咗一條細痕
spigen slim armor
好彩無買11"唔洗抽獎,當時話samsung 11" panel 良率低要分單比LG已經心感不妙
我個fd用s22u 佢都係無翻譯個button, 我用s23u就有,又已經幫佢安左 google lens, 因為我自己係有安的,你係用咩機 ?
fold5 換s24u 可唔可以係冇舊機下過資料 類似icloud備份果啲
我用s22u有翻譯
s24u 裝完slim armor 勁重
謝謝confirm番,原來s22u都有的,只係唔知點解有d人無而唔知點樣set番
有無S22系列用家覺得update完上網慢咗
用data同wifi都係比之前load得慢咗
感覺升完仲食電咗,越升越廢,可唔可以俾返出廠版本嘅電力我
買機送嗰$500配件優惠加左十幾蚊揀左保護貼同皮套,原廠貼ar效果感覺上係幾好,但就係刮手。都係諗住用完呢兩張原廠貼先換其他
係唔係更新本身舊電用下用下都會消耗,又唔覺得次次關更新事
試試 wipe cache 重啟一次
最好用 由出廠第二版fw
galaxy watch 7 會唔會跟 fold 6 一齊出
時光機
s24u , 有人識既話 求解
S21 FE 出咗 OneUI 6.1
睇下佢同 S21 series 係咪一樣
想問s23u+ spigen Thin Fit, 有邊隻mon貼好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞