[PS5] Stellar Blade 劍星(5) 太暴露,教壞小朋友嗎

1001 回覆
18 Like 7 Dislike
迅梓靚過雷玟
隊長與我同在
依兩隻大炮,好似成隻驚冇再出現過
基本上所有女角都正過女主
連lily都係,起馬夠cute
人棍模式幾正
球母都幾正
衰髮型姐
拉得

火彈薬都可以
啲衫真係收得好隱蔽,行完9號城自問都搵得幾仔細,都可以3件衫搵得1件,而家入到太空係咪翻唔到9號啦
請問上軌道電梯之後係咪唔可以再返黎清支線?我依家應該差兩個一開始個城兩個任就冇
係我就清埋線上
終於爆咗主線

呢隻game世界觀同nier差唔多,但就有啲各走極端
nier就神劇情但戰鬥好悶,呢隻就劇情麻麻但戰鬥好爽 仲有得瘋狂換衫
結論都係必玩嘅正game嚟,但未去到nier神枱級

我應該揀咗good end,但結局其實我唔係話好明,聽朝起身再睇埋其他結局同搵下解釋

Btw個結局最尾好會唔會太過ff7cc 又係單邊翼,最尾又係俾人人海 eve最尾合體個look都幾正,但衰在3隻大腳趾搞唔撚掂
一撳入軌道電梯就無得返轉頭,隻game已經提晒水話無得再做支線
ching呢套係咩名堂
我自己打黑翼果時,佢phase3成日出啲好快嘅紅技,冇前搖咁濟好難反應到,聽日再試下
下欄嘢
我啃啦 我啃啦
第二連開始加攻
第四連加暴擊
打完太空有得返
呢套係釣魚裝
一周目lily 條bar 100%左入左 eidos 9 注定開唔到bad ending,但如果二周目唔入eidos 9去開bad ending 咁就要放棄eidos 9 個三套變色 outfit,有冇理解錯
同埋二周目又要儲多次49個罐頭開唔紅色版內衣,有冇理解錯
如果一周目個d body core,beta core 拎少左有冇得二周目去返以前拎個既地方補返拎獎杯還是要去拎漏咗既地方補拎?
如果一周目拎漏咗outfit 二周目拎會 一次過俾返兩隻顏色你定係俾返第一隻顏色你?
1.冇理解錯

2.不用儲多次,二周目做完主線荒土搵電池,然後做支線失竊珍寶,做完就可以買

3 可以返以前拎個既地方補返

4.俾返第一隻顏色你
加攻速定第二連+攻擊力好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞