[PS5] Stellar Blade 劍星(5) 太暴露,教壞小朋友嗎

1001 回覆
18 Like 7 Dislike
我同意呀,
所有野嘅起因都係因為佢自己設限嘅玩法而覺得難,
跟住一鳩開地圖炮話其他人玩 story mode,
唔講呢句其實乜事都無
可能同城入面啲人一樣,
有唔同部位機械化左, 而迅梓啱啱好就手無機械化?
(廠唔想穿橋可能都係一個理由)
另一點係渡鴉既髮型係髮絲末端會變左孔雀羽毛咁既外觀,依啲都更顯得佢非人,可惜冇同期其它天使出現過冇比較。不過亦可能真係諗多左,佢只係想每隻人唔同

營地96%(未打raven)
係咪未齊?raven一個,最終boss一個
都唔知差邊度,大海撈針
搵攻略睇睇
開放地圖就睇下自己地圖有邊度未去開
封閉地圖就碌下個攻略睇下有冇去齊啲地方
其實單向果啲地圖都好難唔齊
打RAVEN 前有一個,最後BOSS 前又一個
條友個諗法係裸裝0育成都輕鬆爆到機先叫易
on99
就算成日死都唔代表隻game難
我死得最多都係因為跳樓死
呢隻game 設限, 9砌套裝同認真砌裝, 跟本係3隻game來

我一周目咩支線都唔解, 荒地同沙漠完全skip 哂唔探索, 玩story mode直衝主線都唔易玩
有d boss仲會卡一兩次
而家二周目normal mode 但多左血多左技多左子彈, 砌下貝塔裝, 玩到沙漠都好似無雙咁玩
唔係次次都3粒就upgrade到
應該係9 號城沉沒都市果兩個
我去秘密花園前係希安back up左一次,搞掂秘密花園又back up
9號有4個,有兩個好隠,我成個區跟住東哥YouTube 行
如果唔係一周三結局嘅話,咁噍打final boss 前back 就得,我尋晚爆咗拎齊要好感度嘅兩個結局。下周爆爆埋低好感度結局就白金。唔急打,諗住等佢更新完睇下有無攝影mode 先
下個月就Elden ring
失敗咗n 次
雖然開頭已經大約估到eve 係人造人
但有時會比d 鋸殺死爆撚晒血
攪到我有d 混淆覺得佢係個真人
開頭檔案室好克意咁強調22世紀人類可以做改造手術,所以佢前期係想描述到啲npc 同主角係人類肉身經機械改造,而唔係由頭到腳都人工
長老真識食

蕾雯又食得,Eve 又食得,係人都想同兩條女結合
尋晚打蕾雯打左勁耐。發現原來打剩1/3 血直接爆氣可以直屌到死為止

今晚打機械人,上網睇又係勁難打咁款
第一次去到最尾,長老係到講大道理搞到我有啲似見到環保撚之之講講下話想同我合體,心諗屌你又是為了繁殖嗎 人類存亡關我撚事咩,你好地地溝下我都可能會應承,成個主線都冇感情線真係難啲

最尾先知好似揀合體先係true end
長老想色色

我地結合繁殖下一代啦
我覺得蕾雯phase2黃技有啲難反應 機械人個個話好難但我覺得長老難打啲
無阻我J Eve 既心情
尋晚拎到第3小隊衫
可以慢慢J 側乳
蕾雯最撚煩係我出技踢盾時佢開劍雨無敵仲要扣我大半,佢出完呢招一定接閃現黃技,中埋就成條血玩完
呢招真係唔識避,
所以佢開劍雨我都開劍雨就算
其實長老點解唔食哂兩條女,繁殖速度 x2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞