[PS5] Stellar Blade 劍星(5) 太暴露,教壞小朋友嗎

1001 回覆
18 Like 7 Dislike
我唔知佢有無fix
但我update 完再去望
果三條鐵射走咗之後,機械人會識飛出黎
但我唔sure 係方向問題有無影響
總之唔好兜去佢後面射
呢個過場動畫配呢件衫真係世界cup

https://youtu.be/e-ULHAqj5PA?si=3vBABFCWUjntP-r9
37號罐釣晒啲奇怪魚餌都釣唔到上黎,
之後用普通魚餌又釣左 2個鐘都無
你太空塔過左未
呢度我又係特登死左好多次瘋狂cap圖
玩得多DEADSPACE同BIOHAZARD應該會免疫呢啲輕度JUMPSCARE

利申:嚇親
就係過左
咁冇計,要係綠洲慢慢釣
最仆街係奇怪魚餌無得賣,
要打怪先有, 但又唔係經常出
普通魚餌又極少釣到垃圾

覺得主要係一周好想爆機,冇咁既耐性練
我打機比較廢,一周就無傷應該到而家都未爆到機
講起上黎,
巴哈有個台仔話自己無傷打雙刀機械人,
以為佢好勁, 點知淨係靠技壓住黎打,
俾人圍插就刪留言, 之後喺個 po 單單打打
幾時先可以釣魚
我去到大沙漠都未有
大沙漠有個綠洲,果度有間屋仔有條粉腸釣魚,同佢傾計就得
打雙刀佬緊係等佢出招parry完先打 咁先有對刀感

不過有啲技太難避我會用次元斬逃課主要係黃技我好多都避唔到,唔知個判定係點
請問一周目已經爆左好感度100%結局,二周目想執裝備同服飾,點先令到好感度去唔到100%?
呢套衫係?
唔好做賣魚商店,唱歌機械人,去檔案室搵歷史文件嘅支線

做Bio主線果時唔好執文件,唔好係雜貨店買書,唔好執試練密碼啲盒仔,咁就應該唔會去到100
大沙漠中間
咩文檔都唔好執,支線唔好做
呢個要記低
thx ching
係咪得荒地遺跡果關係咁? 定之後仲有?
首先要拎左:星球空降衣(第三小隊)
大沙漠Bio主線有間紅外線房拎

之後做左情報商個人任務,然後就可以係佢到買冇外套版嘅 星球空降衣(第三小隊)
之後仲有
升一升射擊能力,帶個鷹眼脊裝就會好好多,恐懼係源於火力不足,夠火力就唔恐怖了
雙刀佬對刀好好玩,
佢有紅黃紫藍圈,
但血超少,
條友以為不斷出技壓住黎打到無傷就好撚勁,
其實係人人都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞