[PS5] Stellar Blade 劍星(5) 太暴露,教壞小朋友嗎

1001 回覆
18 Like 7 Dislike
買完下載完直接logout日PSN再login返港PSN咁樣?
都唔洗logout,轉返去港PSN就得
即係用同一個account轉地區買再轉返香港
而唔係獨立開多個account買?
唔係,點都要開AC,PSN無得改地區
只係一部機可以同時login幾個唔同地區嘅ac
我講得唔好
好似深田詠美
特別換左個髮型
我留意左好耐,又冇乜靚嘅頭髮可以遮到,如果轉淺色頭就會好奇怪
直接一鍵switch番香港account 再開波就得
日配 瀬戸麻沙美真係無得輸
Amazon 買日版 400蚊連運
如果買日版實體
Dlc /初回code個啲係咪都要用日本psn先用到
唔該巴打
荒地係咪有個罐要射靶
miss咗係咪就冇咗

用日本ac買
然後set好常用主機,就呢部PS5上所有ac都開到日ac買嘅野
收到
Thanks巴打
本身諗住一周目開story mode乜支線都唔做乜野都唔拎直衝主線拎非100%END
然後二周目就Normal 三周目Hard 咁玩

結果發現咩都唔升咩都唔build 玩story mode 都唔係咁易
佢d支線應該一部分放返落主線
先夠資源去打尾個幾隻王
直衝嘅話要技術夠好先得
story mode隻gundam會以為係咪揀錯難度
最後尾Lily真係o咀,拎左隻nier甲話好勁架我而家

然後同Eve行到去打蕾雯,Eve一句「這是我的戰鬥」就要行埋一邊

打長老個陣就一開始俾人繩縛,之後狂抽長老好似R痕咁,重要俾人摸一摸就變灰

我重諗嘩正呀終於有隻NPC同我一齊打下
敵人化敵為友後就會弱化
隊友企對面就會變勁
好似定律嚟
山井豐重好勁
啱啱打完了
而家開始二周目同準備儲返所有收集品
唔夠100%其實好難,要忍手唔清sub quest mark同唔執屍
花左成年整
我第一輪無睇攻略 咩支線都未開始做就唔覺意推到
軌道電梯
軌道電梯前係唔係最好執齊汽水罐啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞