[PS5] Stellar Blade 劍星(5) 太暴露,教壞小朋友嗎

1001 回覆
18 Like 7 Dislike
劍星有排都未到arpg啦

佢只係比dmc多左解迷同探索
我覺得arpg至小都要有近期ff16 toa咁先算係
人話
2周最尾隻波同3周啲怪都一嘢秒左我
你講緊Nier? 9S 裝把矛插爆天下菊花,hack 人= 弱者
請問呢兩樣野有提升上限?
粒波諗諗下好似應該唔係2周,總之係教團最尾打嗰粒波
咁講真nier真係唔係玩戰鬥

就算第3集出做手機版係垃圾抽卡加垃圾戰鬥方法,都仍然係神作
我覺得佢戰鬥好能正喎好有特色 3d避波波 又有得打飛機 三鳩目hack又好有趣
咁其實你地平均玩一關係咪一次都唔會死
講真一定唔會係似nier
Nier係玩完成隻驚都唔會死
一味識閃就得
講真nier auto 我個人俾最低分係個戰鬥度食藥太方便太順而敵人又只係厚血,最後變左一路食水一路亂斬算數。
Hard 又變左小怪一擊死同v hard 冇乜分別,裝晒晶片啪晒buff 可以頂到,但咁又變返normal咁亂斬
咁講真nier真係唔係玩戰鬥

就算第3集出做手機版係垃圾抽卡加垃圾戰鬥方法,都仍然係神作
我覺得佢戰鬥好能正喎好有特色 3d避彈幕 又有得打飛機 三鳩目hack又好有趣
唔知點解成日覺得人工生命戰鬥係好玩啲
但明明好似冇咩分別
想問下技能點升唔升得晒?
一周目

停玩左幾日無時間玩 睇gameplay hk條友打
佢擋唔到當擋到然後仲叫出黎話好彩我擋左咋

廢到喊
有一周見18粒升6次,二周14粒升3次(3,4,4),到頂之後再執就拎去類換vitcon
有一周見18粒升6次,二周14粒升3次(4,5,5),到頂之後再執就拎去類換vitcon
屌,太空站37號汽水罐MISS 咗執唔番,係咪補救唔番? 爭佢就拎到盃
Gameplay hk不嬲廢
兩樣都係每周20個
綠洲釣,用奇怪魚餌,好似係,但好似要釣十幾次先有
鈎魚
Btw打左raven?未打應該可以返去執
太空站罐射完rail gun就入拎唔返,要釣,gear一樣
88好彩齊罐
有冇LINK 可以SHARE?
仆街 即係又要等運到 得果個罐係番唔到轉頭拎,屌
特大型隻1星魚係都唔出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞