[PS5] Stellar Blade 劍星(5) 太暴露,教壞小朋友嗎

1001 回覆
18 Like 7 Dislike
佢係一套一套黎,打完一套會有個cd位比你任打,如果可以就等佢打完一套先打佢
打呢隻beta技用劍氣好啲,就算開緊果時佢開劍氣你都有反應時間避到,真係避唔到就直接開r1+O
聽聲,第五下禁制避,之後飛空斬係佢閃白光等0.幾秒再避
臨場反應通常冇咁順
賣魚佬都唔係住城入面
我試過劍雨緊急迴避到,
但之後甩左 lock,
攪到佢黃圈果下唔知喺邊個方向飛過黎
唔係釣魚佬,
係錢多到無地方駛, 主城最上面會幫你買魚果個喎
哦果個....我覺得佢似係比其他人圍毆死先
無論比咩佢佢都係自己食哂
打phase2最好唔好太進攻,同佢玩回合制你一套我一套個流程會順好多

phase2 佢多左:
紅光:
前置單手向後突刺動作:5連刺 4下均速黃光斬收尾

前置跳起180度斬落黎: 5連攻擊 斬 轉轉轉 停頓 轉

前置大笑: 應該係6,7連均速斬,唔係成日出但肉眼睇到

黃光:
前置跳後空中劍氣姿勢: 3下攻擊,2下劍氣,最尾一下藍霧

前置跪低: 大劍氣

次元斬

派生黃光大劍氣

加埋本身果啲少少唔集中就食一套
想問太空電梯搭大貨lift,見到有個橙色籠裡面有個箱點攞?
應該係拉開啲黃色箱
其實合左體之後長老算唔算死左,感覺上得返EVE
過左啲DNA俾佢,跟住同Lily搞les繁殖
果個唔駛理住,跟住主線行多幾分鐘就上到去
Lily 本身係機械, 都唔知繁唔繁殖到

btw, 有無人覺得 Eve 成個 body 都好好,
唯獨肚臍成個黑洞咁好礙眼?
雖然果個未必係肚臍, 可能係 plug
蘿莉最正,好想色色
明顯係政權女權嘢,點解男人只係用嚟俾女食
同長老合左體 咁女豬係咪變左扶他
合完體大波左就知好生養左
好好笑,咁咪即係劍星重劇情都係ARPG啦
劍星擺明係符合「動作遊戲的劇情一般比較簡單」

未出嗰時啲人都已經話ACT「戰鬥爽+女角靚」已收貨,劇情有average已經謝天謝地
利:玩hard 有裝晶片正常玩 無你講到咁誇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞