[PS5] Stellar Blade 劍星(5) 太暴露,教壞小朋友嗎

1001 回覆
18 Like 7 Dislike

好想知有咩衫 cut 左
唔計唔同色4件
幾時有更新
唔好話改返原本
慶祝X百萬銷量送一兩件衫都要掛
act game 黎講有冇hi fi rush 咁好玩?
冇,唔好買
跳台解謎先係呢隻game嘅主菜
行行下望到有個箱又要諗點樣上去
Boss 前有個save point ,如果你無死到,直接爆機,完咗係主畫面㩒繼續,就會係打boss 前。

如果你打boss 中途死過一次,一死就會返去打boss 前check point ,auto save 咗,之後爆機㩒繼續,都會係boss前save point ,但因為死過同揀左劇情,無得做雙結局。

所以第一次係打boss 前save point 好back up
荒地左上果個崖
卡左我勁耐
打完話脫離控制之後
有一刻我以為佢會救得返
原來只係講遺言然後灰飛煙滅
講得唔好,係初初以為佢俾人空投果時就係扔左果度直接起個個倉困住左
Bio 模式啲怪勁脆,某程度上幾解壓
掛埋油桶比你射
但佢成日轉角/開門/回頭路放隻怪捉你
呢啲你玩幾次都話
後邊多都唔會嚇到 但真係好嘔心
盾佬依啲煩到乜咁既怪入左bio mode 一嘢散彈直接爆
爽到爆
同Elden ring隻所有轉角門口都有怪等緊你嘅垃圾比就覺得好治癒
唔使引戰拉埋其他黎講
總之呢啲手法用得多就覺得嘔心
咩game都一樣
唔洗引,垃圾就係垃圾
你啱
多謝
所以有d評論話故事好但講故事講得差
同埋話角色膚淺,冇咩塑造總知係咁就係咁
如果加個序章講係宇宙整D天使出黎一出世咩都識
但要進行最終調整所以成班女係宇宙會一齊訓練
有小量日常生活會FF下解放地球之後點樣
然後落到地球成個地獄咁會迷茫係咪真係救得返個地球
後面見返D fd但又各種原因焗住要互片
咁就所有野立體好多
我買光碟版 平時其他game明明光碟版 更新檔分開另外下載
但呢隻驚強制幫我更新
耐冇打機?PS5係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞