[PS5] Stellar Blade 劍星(5) 太暴露,教壞小朋友嗎

1001 回覆
18 Like 7 Dislike
同意,eve做嗰啲細節位真係太屈機,啲日本大廠不如都搵金亨泰做人設啦,歐美嗰啲就唔知幾時先識醒
金hentai
算平
見有人賣600
有人要
Eve個body d細緻應該算係業界最強
就算真係賣女嘅幻影社班女都唔係佢個皮
百合嗰第五小隊,係咪成隊都係蘿莉嚟
幻影社班女好似都唔夠 DOA 班女正?
不過 DOA 班女啲細節都唔夠 EVE 黎
EVE 係衰太條眉,
佢唔係太粗, 而係 2條眉之間正常要有 3隻手指位,
佢得 2隻手指位所以睇落好怪
最慘係手殘parry唔到一下就俾佢連劈幾下
拉返開距離想補血手指公一彈起支血boss就出黃光跳埋黎
閃避反擊可以cut大部分招如果都閃唔到,係佢開黃光果下即刻L1+O又得
我覺得幻影社最後個一兩隻有doa lv 或者doa皮膚會再好小小

樣就唔講了,各花入各眼
但副body d細緻位,eve真係做到好變態
有d緊身嘅底褲會現小小鮑型,d紮肉同緊身襪必左嘅肉,緊身衫同鬆身衫出黎嘅body
全部都係變態級

講真唔係有呢d, 佢個濕鳩跳系統我早就棄撚左game
廢物回收蘿莉
boss 打你其實係回合制黎架喎,
佢攻完一輪一定會有時間企定定喺度俾你打或者補血,
我打到長老都係咁,
如果你補血時俾佢打的話,
應該係佢果輪攻勢未完
另外其實可以不斷用 beta技或者爆發技不斷壓住 boss 黎打,
令到一直都係自己嘅回合
佢癲到真係買衫返黎 scan,
唔知係咪件件都搵返身材恩著去 scan 呢
係比好多手段你
咁你係咪百法百中下下都格到佢劍
又夠BE夠BU次次打小怪都開技清
唔係架麻,行一張圖都打幾十次怪,總有幾次冇技+比人圍,咪就係果啲時間死
呢隻驚對跳躍好嚴格
最正係過膝襪有扎肉個感覺
前作嗰啲「飛釘柚子胸」冇咗
我連埋運先400有找
吓, 原來你死得咁 on9 ?!
打小怪格劍好重要架咩?
手殘咪淨擋等你嘅回合先打囉
裝個打死怪回血嘅 parts,
就算俾怪圍開 2次 L1+三角 已經解決左大部份又補到血,
仲未計 R1+O 有無敵時間 + 自帶補血,
唔夠 BE 同 BU,
parts 又有得加, 外骨骼又有得加,
俾咁多選擇你,
你有無睇清楚點裝架?
真係唔明你點解會唔夠用,
定係你求鳩期當左隻驚係無雙咁去玩咋
如果我第一周目load save 打握手同唔握手,咁怪物圖鑑都係會少左隻?
咁都唔算死得多啦,正常水平
唔裝回血裝
我就係要享受難度
裝回血有咩意思
D怪唔清嫁wo可以唔打就唔係,可以背刺就背刺
去到營火你就贏嫁喇
我宜家係3個+sp
一個+爆盾
背裝用連擊
輸出良好得黎又有挑戰
反而唔係好覺跳有咩難度
你技術好其實唔會跌死
屌你自己手殘又唔用回血裝,
就唔好話人地玩 story mode 啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞