[PS5] Stellar Blade 劍星(5) 太暴露,教壞小朋友嗎

1001 回覆
18 Like 7 Dislike
我一周目無搞唔滿好感度喎純粹share 返比啲想一周目拎晒三結局嘅巴打知

我都係諗住等佢更新再打2周目,到時唔升好感度。希望到時有埋攝影mode
我打算玩兩周目
第一周全解支線玩100%、唔握手結局
其實應該一周目100%,臨打final boss 前backup, 咁你就已經可以解晒握手同唔握手結局

之後二周目直接衝主線就解埋第三個結局
BGM好令人沉浸緊末日氣氛
有冇人見到白色果d怪物石化(?)像
掃描完知道唔係扮死fake人
都會照斬爆佢地求安心
same
有野執添
我去秘密花園但仲未釣到
壺要
要無扼手爆機先會有最後奈提巴報告
如果要開埋色違outfit要上兩次9號區所以點都要三周目
我係第一周上9號區開左best ending 同neutral ending 之後二周目開easy mode 直衝開埋bad ending 開埋白金杯,而家三周見準備再上9號區拎埋d色違 outfit
全解支線玩100%緊係開曬握手同唔握手先啦,握手前有save point upload上cloud,打左唔握手boss 開獎杯再 load save 開埋100%+握手獎杯,二周目easy mode 直衝主線4粒鐘內可以爆機拎埋普通握手獎杯,三周目再100%+儲色違,但唔打final boss
玩哂3個結局啦
圖鑑都滿哂
但係佢個盃就卡左係64/67

呢個支線任
睇完俾人買起
100%握手2周目會用返佢合體左個技能?
我岩岩玩左握手先,準備玩唔握手
無架用返原本既技
天做型態係劇情only, 無得用返
個感覺同開tachy mode差唔多
根本啲技能都一樣 只係冇咗限時同埋音樂同埋樣唔同左
要執,因為有比特幣
剛完一周目做咗100%同握手
過程係愉快
最後諗住揀原型裝爆機佢就屈我哋比套包到實晒嘅裝打
玩到有個好暗只可以用鎗嘅地方
有個箱話我咩無人機未解鎖開唔到
應該去邊解鎖?

去個第五小隊𡃁妹度?
想問下劇情問題
怪物獎盃64/67
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞