[PS5] Stellar Blade 劍星(5) 太暴露,教壞小朋友嗎

1001 回覆
18 Like 7 Dislike
雜貨舖老闆果堆衫...
本身係咪想留比自己個女著
冇join ps+冇得cloud backup save,要睇哂三結局拎白金係咪一定要三週目?
佢個女大左分分鐘變到同城裡面其他人一樣機械人咁款,見到eve咁啱用,梗係俾左佢先

不過開波果件遮左心口真係幾可惜,冇遮到個人覺得應該係最靚果件黎,望下紅色果件就知
又差唔多新POST 有冇野要加FAQ
Join一個月咪得
一係打晒三周
直衝主線
down個demo 玩咪知囉
冇cloud backup 都應該可以用usb大法?
Ps5冇得用啦
揪完了
開始快跑開埋第三個結局
Me2
嚴格黎講二周目,大前提你可以1 take 過final boss

一周我lily 100% 打天命號
二周我lily 未滿1 take 過天命號,睇完爆機畫面,主選單揀繼續,直接揀不握手打長老

唔需要load save,手殘黨二周目final boss 死又冇得backup save 既話就三周目見
Q3 係紫光同藍光

Q:紫光同藍光到底點避?
A:敵人出咗藍光同紫光之後係要到主角把劍
有紫/藍光之後先撳,唔係敵人閃光果陣撳

紅光係代表隻怪會出多段攻擊
要parry到最後一下先斷到佢動作

黃光冇得擋,可以閃/用beta技斷

Q:OST得mini album?

A:夏季出完整版

https://x.com/genki_jpn/status/1787025207921988065[/quote]
有好幾首真係幾正,特別係打Raven個首會聽上癮
Raven個角色塑造其實都幾失敗,但佢果場最有味道

簡單講,boss見黃圈一律L1+O震盪波斷曬唔俾佢出,事關啲招千奇百怪失誤後未必可以再閃到,後期啲怪/boss陰陰濕濕一段連段後以為仲可以再perry突然醒你一個閃唔到既;

玩熟左反應夠,近啲可以轉L1+正方or L1+三角增加效益
蕾雯卡左一晚。 快撚到
推埋佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞