試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (88) | 拍住先@shootladue (???) |

967 回覆
13 Like 27 Dislike
修唔只一次提到班後生自己唔爭氣,老實0月吧嗰陣自己都耐唔耐拍到短片而家咁多人石又話選緊已經寫咗一堆劇本點可能一兩分鐘短片都拍唔到出嚟,個ig剩係放花絮點攪,直播又冇貨派
琴日綜合係阿孝最好睇
牙石就揸實主持人呢個位都唔錯
0kat都keep住同嘉賓有交流

康就好似陪坐咁 跳舞嗰part又唔認真做,真係要改善下
我諗直播原意都係畀佢地練下講嘢
得閒上下謝票/其他公開場合都唔會柒姐
應該冇諗過追views

不過依家少咗咁多片
街客淨係見到花草直播 又咁少人睇
可能又會覺得個台趕客等執 遲啲有片都唔睇
其實試當真係出片起家,直播上限就一定唔會多人睇,呢樣嘢唔關個台人氣事,小薯茄fh直播一樣好少人睇,根本個觀眾層質地就唔同,明明當年校花草比賽玩直播就係唔撚掂轉出片即刻成個風向好好多,除咗因為直播慳水慳力我諗唔到有咩用成效有幾高
星期三轉做出片算啦,唔係叫佢地班細諗橋拍劇埸,出啲日常片好似小薯茄嗰邊個view數唔會低得去邊,就算係傾偈,剪下化裝下當正片出街個view數都一定高好多

同樣podcast人地剪完當正片出高幾多views,四條入面仲要有兩個自己成員黎
佢哋做直播正正因為唔駛剪片
510都唔識拍片剪片,牙月走咗佢要等幕後得閒先幫到佢拍
vlog都係佢自己剪㗎喎
Nodesk已經unfollow左牙夢
花草全部vlog都自己剪
但佢地嘅識剪同專業幕後嘅識剪係兩回事啦
510條vlog我記得係咁sharp cut
擺畀死忠睇ok嘅 公海就
放流料
屌,我留言前fact check多次先講
呢鋪我撐你
unfol咗成星期
我覺得無乜所謂先唔講
我見仲有
剛剛一分鐘前睇
nodesk同主AC都有fol緊牙夢
冇放,之前真係unfollow咗,不過應該係禁錯,證明班人mon呢到好貼
你用之前一日一片個計法
計埋兩個副台ig reels 會員片 直播
就會一日唔止一片
已經分唔到你曲定直

不過咁嘅出片量真係令人擔心
連 B.Leno 巴打都懷疑係鬼,真係捉鬼捉到傻左
冇片睇 大家精神有啲崩緊
鬼叫你忠到咁痴線
唔好睇到班花草咁勁
所謂識寫劇本又係咪真係寫到可以拍出嚟嘅地步先
如果佢真係識寫咁勁,晨早做埋幕後,唔會冇片出啦
0月吧都拍左一堆啦唔撚係講正片呀屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞