試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (88) | 拍住先@shootladue (???) |

1001 回覆
13 Like 28 Dislike
收到風導演腰痛
暫時停更
其實我覺得嘉盈講得幾好添
唔明出面做乜屌到咁
擺明針對
每個台d女artist都總會有d hater睇唔順眼佢地
你去返公海d留言就會見到同連登兩個世界
連登仇女唔係第一日
全香港我諗冇乜邊個artist係無hater
撈youtube呢堆唔洗講 全撚部都有
影視果邊冇乜既 我只係諗到近排上緊位既劉俊謙同埋雲姨
因為喺連登眼中未紅
好快連登會見到以下topic

有冇人同我一樣覺得劉俊謙根本唔靚仔?
有冇人覺得雲浩影好作狀?
許腎都有hater?
應該會上謝票場
locker拍完mv都有搵陳伯嚟
鬧左佢同豪哥熱狗好耐啦
繼續搞呢啲固定收視嘅系列嘢唯一出路 ,百萬富翁幾時有友台嘉賓版呀?
我覺得佢麻麻地啫
一來唔係好熟中環
二來激動到好似發嬲咁

睇咗咁多Comment竟然冇人讚Alex係咩一回事
不卑不亢 頭腦清晰 有理有據 又有效果
因為理論上荼毒室喺討論或辯論應該正常都係屌打,
所以冇特別讚,但屯門刺客嘅效果要佢自己屌屯門嗰時先至會發揮得最好
就係佢為咗節目/討論效果
格硬話屯門代表香港都可以講得咁好咁有條理
咁先勁
對屯門又愛又恨
Alex嘅發言carry嘅成個討論嘅方向,豪哥由熱血辯論員員淪為單核鳩佬、阿京仲係用緊記者模式。Alex接近冇幫手嘅情況之下用自己平時怒片嘅地區,從容不迫冷靜化解各個攻勢,發表自己嘅想法,再尋求共識,真係唔同層次
好撚低質喎
完全睇唔出有咩人設
搶口?
定係無料
其實佢有啲論點係好, 只不過Alex太強, 搞到觀眾會focus喺翁個presentation上面
其實今集我覺得最似正常小組討論 嘉盈 奶油翁講嘅 point 都好正路 可以想像到如果真係考試其實都係講呢啲
Alex 就高端玩家
係豪哥同牙京雷咗啲 不過三個人輸出都夠頂廿分鐘
真係考試alex其實論點好虛
評果個冇感受就bye
咁現實考試你揀個最冷門嘅選項來講都係賭大細嘅 個考官buy你就5** 唔buy就下年再見架啦
點會因為選冷門
唔buy就bye
有point有參與
一樣夠合格

唔講自己㨂嘅屯門
就算佢評論其他人㨂嘅中環同旺角嘅point都已經夠
莫講話最後佢都試圖尋求共識
今集口試 好撚低質
無咩point
我冷門嘅意思係指啲題目設定上本身就好難講嘅選項
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞