試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (88) | 拍住先@shootladue (???) |

1001 回覆
13 Like 28 Dislike
咁講啦
贊sir仲要揸住cam黎跑
我覺得某程度上因為呀慈早出局
話時話又出衫,真係懷疑收購咗製衣廠
佢份人性格就係唔會放低
而係要跨過去
佢對得住自己對得住所有人
無論做成點都係會有人講有人屈
結果論嚟睇,都係好事,基本上首名料就係阿慈(同米爺人設類似)
首先,我唔係fans
但覺得呢集幾好睇
同埋我想講,成日話佢地nft呃錢
但當初比完錢,睇到佢地真係做左好多野去回饋班fans
叫班fans咁樣一齊玩,老實講係咪真係回水對課金個班應該真係無所謂
同鐘意既星或者youtuber去一齊玩,拍片喎
當初個個話$4800好貴,但講真$4800你去追mirror既話
睇2-3個show見一下面就得合照都無你份啦
依家馬後炮咁講啦,當初肯課既人應該一定覺得係值得支持佢地
同埋絕對唔叫貴
始終nft影響係大
點解波衫有humgorgor
鬧嘅人全部都係冇付出又借題發揮
我真係好奇其他本身要追阿慈嘅fo毛會點諗,未開始已經結束 (未提謝票場唔知有冇提)
任寫㗎喎
其實都冇咩計,分得去阿慈組應該有覺悟,正如bowie 知道一係捉到一係cd5分鐘到退場,就緊係捉咗先
後面改左同性就捉得,女獵人頂盡得果十幾個,後面一定有得落場玩啦
最後bonus game 圍住yanny 至少6個,未計遠處好似仲有人過緊去,caca就好似有4個人圍,慈好似得1個追,如果加啲無入鏡嘅應該真係10幾個女
Yanny同caca同場就一定有野睇yanny好鍾意撚鳩caca,惡魔旅館,煮能夠,今集
屌 記得早幾日Ig post問估邊個會贏到最多like 係anyone but 慈牙慈仲有回應

對慈黎講遊戲體驗一定係差
不過節目效果黎講今次算係柒得幾好睇
起碼唔係令人想屌佢果種
最多係心諗jm9
的確影響大
流失好多fo毛
游狗依家人設係個個都要撚到佢谷鳩氣
當日100-110人到好似
好似平均6 7個人捉女幕前
男就最少15個
nft影響流失好多fo毛?
一部分
當時負評如潮
牙慈自己有講覺得唔好意思 佢話除咗 Bowie 果日仲有三四個人係揀捉佢 佢咁早退場變相人地都無得玩 (除咗最尾大亂鬥)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞