試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (88) | 拍住先@shootladue (???) |

1001 回覆
13 Like 28 Dislike
剪襟制果度都好正
本身locker秒襟,特登放後啲先播
多啲懸念
仲要山上嘅人扮山下反應
山下嘅人又扮山上反應
笑撚死
原本以為會好似全員逃走中咁有d敗者任務
但一加就更加複雜 好考製作功力
諗深一層唔加都好 因為除咗呀慈 其他都好遲先out
許賢仲要大擸埋光環,吹到Locker理解清楚規則就未必會咁做
今集後製真係落好多心機
Kaki被撞破黑畫面 駁到落修跑出去果下 先見到kaki一齊跑出黎

仲有d無聊野
豪哥話今集唔要槍火就cut左bgm呢d
唔好咁開心啦
試當真究竟點?
今集真係好好睇
好難得係香港可以拍到咁大制作
好好睇

但心目中今際之國先係頂峰,尤其marf個集,唔明點解到依家都無1M views
你永遠唔知Algo個操作係點 可能隔半年-一年先幫你派出去又有機會
今際之前有半年花草加休漁 走咗唔少觀眾
天水圍劉俊謙都係九龍城寨先再派出去
黎緊年尾魷魚第2季今際第3季話唔埋又派
係 同埋隔一兩個月唔聲唔聲又改,啲流量密碼真係捉摸唔到
今際因為要跟返電視劇玩法,就算修改咗其實都係有少少鳩流流反而今集真係成個玩法都好正,由頭帶到尾
諗起今際出完嚴肅先爆佢單野出黎係好好彩
Ern9 cam臨尾擋住咗個獵人,如果唔係kaki 應該比獵人捉咗
佢喺kaki嗰邊入喎,兩個都再經過ern9先出到去
53:56 ern9起身追出去先到獵人
不過個獵人都跑得唔夠快
畀佢出先應該都未必追到
140520 有幾波助攻,此時此刻劉俊謙開始多人識、之後小s再推多啲,然後到今年九龍城寨,本身好似同同期𠝹刀竊賊view 數差唔多/少啲,而家已經多230k
今際見到個片長同加時賽規則就知有排先完 冇咁投入
今集真係隨時可以死 好似阿慈咁
有冇手足睇咗荼毒室條新情侶實驗片,牙修同caca還禮畀白水Alex,好好睇
豬文 笑死
$4800抵到爛tim, 多活動同體驗到咁,又有紀念品又踢波咁,其他要你課完水再課水啦,依家除開其實只係幾舊水一個月嘅會員會籍
相信全球黎講都無邊個係完滿落幕
日本男女身體接觸無香港咁敏感,香港你一個唔覺意真係變日新2.0
十足十啲死窮撚喺度酸:揸親林寶啲人都咁樣衰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞