試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (88) | 拍住先@shootladue (???) |

601 回覆
9 Like 17 Dislike
一開始都鍾意佢
但覺得佢好似都幾造作
又成日升球大墊扮大包
明明勁gfable喎
口試王如果搵YT加Jason,不如考慮下一條題目自由揀立場,一條迫佢地兩個一個正方一個反方,兩個諗野老正鐘意講經,同一個立場未必有咁多火花,希望製作方考慮下。
好撚好笑
公道講邊有墊,就算少布果啲相都睇得出平平地
直落真心話台
豪哥想幾點瞓
豪哥
個live收埋咗,係咪因為個mv?
建議條live放返落金剛傾到
修大哥幾時幫泰妹再出歌,chill club雖然未叫唱到100分,但都可接受
新人嗰part冇乜特別 合唱反而有驚喜
講起今日chill club
N9最尾整咗個韓式呼吸 集中post有人話佢地淨係un幾下都要喘晒氣
笑撚咗
十個有九個都係屌鳩N9
只能夠講一開始定位真係玩得唔準,見有人話Finally搞笑同唱都好過N9
咪又係兩頭唔到岸成日想why not both永遠就係2邊都做唔到, 玩尻同認真都fail
如果唔係有限制佢哋唱上榜歌,其實佢哋正經唱牙痛文學點都唔會差
吧吧有mon post定d frd cap比佢
問到他們發生什麼事?她說:「我都不知道,你問他們。(你都取消關注Tyson Yoshi?)因為他取消我,我才取消關注他,如果一陣見到面,我都會同他打招呼。」

答得真係好得體
Nat 姐咁都食到字
做人有返少少要求得唔得

佢首歌已經唔算難唱,聽佢唱兩句都走走地音,高少少音就要由低音拉上去揾返個音,Autotune 都搞唔掂啦

我覺得佢0奬先係好事,如果咁嘅實力都有奬就真係唔係佢勁,係樂壇已經冇人啦
點解風向會變咗反佢
明明又靚又叻又鳩
人地finally玩左一段時間拍片先出黎
你N9無啦啦跳出黎得圍內知係玩野
N9依家點叫無啦啦跳出嚟
玩咗一年 4首歌 每首都有mv+片
仲搵唔少嘉賓宣傳 頒獎禮派台音擂都上足
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞