試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (88) | 拍住先@shootladue (???) |

1001 回覆
13 Like 28 Dislike
講真無 比較懷念人事無咁複雜嘅9896
而家次次係social media見親佢都係同唔知邊個反面或者同個富三代點點點
對呢條女已經無哂好感
睇佢依家啲訪問都覺得佢個人變哂

一個人不和就話係個別例子
身邊嘅人通通都做出面unfollow佢就大家都明咩事

依家大把女藝人
揀個舒服嘅睇好過
唏噓嘅係,幾個月前仲同ty開開心心玩試玩毛,真係話變就變...
管家忻同針情我都鍾意
呢兩條勁在劇本只係一般 真係靠佢演繹先咁有記憶點
唉 究竟點解會搞成咁
人地準富豪新抱
點會同你啲窮L藝人/youtuber來往
其實修三四個月前thread話有人反骨,然後再過一排unfollow 9896
但你睇返五個月前,果陣我見9896自己channel出vlog而唔係試當真會員出已經覺得好撚奇怪(並非馬後炮),好多野宜家先發覺有跡可尋
https://youtu.be/DHhYR9Nor4g
口試王EP6|哪個地區最能代表香港?|嘉盈 阿京 Alex 阿翁 豬文 蘇豪|試當真
5月20日
彩色|2024|#口試、#理性討論、#追求真理|粵語|中文字幕|28'|

故事簡介:
為了再令大家交流,我們約了他們上來小組討論。

主演:
蘇致豪 @official_sochiho
嘉盈 @kaaying219
阿京 @phaedruslam
Alex @corrupttheyouth
豬文 @corrupttheyouth
阿翁 @watchyungplay
屯門/葵涌
旺角
龍華軒
富德樓
(評判)
富林苑

老味玩膠嘅話會唔會又出事
前車可鑑 應該有brief掛
花草未成氣候 元祖女幕前又各有發展
不如搵creamy佢地返嚟拍住先啦起碼有noise
都唔係有冇人既問題,係有冇橋呀
多啲唔同類型嘅幕前揀都可以激發創作
同埋真試當真reu食老本變奏下都已經夠勁
Thumbnail擺大大個creamy喺度應該好多舊觀眾都會返嚟望下
不嬲都搵咩人都得,導演唔搵有咩辦法
Creamy頭十萬就多舊觀眾想睇,依家就唔知啦,不過你搵人哋都冇必嚟啦
簽咁多人仲唔夠激發咁簽黎把撚呀,自己啲人永遠冇份出場已經夠on9,仲衰撚過49000啲轉會操作,creamy可以吸到幾多舊觀眾呀,試當真subscriber係當年captv 四倍呀
有noise嘅片爆一嘢咪無囉
只可以用嚟吊命
寧願啲片貴精不貴多
豪哥(前辯論隊隊員)
點解一位曾經叱吒風雲既最佳辯論員而家會搞成咁
啲收音怪怪地? 尤其豪哥同豬文
聽得有啲辛苦
100分辯論員得翻一成功力
得返一分功力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞