試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (88) | 拍住先@shootladue (???) |

601 回覆
9 Like 17 Dislike
泰妹有身手有天份,打戲實有大把機會,城寨男人戲就交返畀男演員做
都未必有打女角色
可能ca姐仲大機會 天下一人
係咪就嚟摺
Locker自己套拼命三郎好似講打拳嘅都未上啦
搵何生何太呢d主題抽水你估試當真做唔到?唔做呢個層次姐

睇完祝福你老母之夜我覺得阿修追求緊既已經唔係 view,係channel 既社會責任

所以上面果d咩美女廚房,,同係 youtube 到睇 tvb 冇分別既野,我相信試當真唔會做
要睇返原著有咩女角喎,我啱啱查左好似係得陳樂軍女朋友,泰妹點都做唔到林峰既細細粒
太明顯
低級嘢自己唔做唔代表花草唔應該做喎
佢宜家都擺明一星期預一日任班花草點玩都得
今日先出完兩條片
摺乜撚?
暫時最有gimmick 又相對易拍嘅係陳伯同YT講經對決,畀人搶頭啖湯就冇得講了
成個channel比人感覺就係力不從心,做乜野都冇好結果,點行都唔順
只要唔係食中社會話題基本上就冇乜hit rate,但就算呢招都唔係長玩長有。間中就出幾條唔知做緊乜,連曾經既fans都覺得唔好睇既片
𠝹刀竊賊嗰期好正,又有140520
之後就係nft+花草
夏水禮啦
冇錯 好嘅系列同社會性又好睇嘅片係有㗎
研討會 口試王 籃球教練 作文阿sir 周處試音片 跟住去邊到

但同時 Hunter 試爆實驗 n9+byejack 廢柴足球傳呢啲片真係好撚趕客 寧願佢收埋唔撚出好過 拖低哂channel個賣相
有新雞棚 拍住先
follow左未
你知我知 單眼佬都知
感覺唔係力不從心 係冇心繼續做
你真係無改錯名
盲撐盲反坊間分析得多,出片都講過唔少,但係有種人真係好撚奇怪,成撚日淨係曲線單打,留親言都奇撚怪怪,啲野追得好貼,但話佢fans又句句都冇好,話佢hater佢又冇直屌乜,最奇怪呢種*fans*試當真獨有,我覺得好值得拍條劇場或者好似mm形式講吓究竟呢班人個心理究竟做乜撚,咁樣做人唔攰架咩
究竟試當真依家點
執笠都唔關你事,躝!

====================
(Short Version)

有殼的小龜頭 #276068
原名:我就扑你

Haters言論間中都會少少可取帶嚟反思
呢啲撚屌PR五毛狗嘩眾取寵
一向以操控網絡輿論為榮
甚至以搏取他人反擊陷入泥漿為樂
齊警惕 0回應
建議直接Block臭!
Don’t make stupid people famous!!!

*暫時唔再po金剛棒,請善用起底功能。

https://lih.kg/bAFvsEV (Full Version)
https://lih.kg/bHjQxkV (12-MAR-2024 updated)

口試王應該唔係YT陳伯掛,冇可能咁快拍到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞