試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (88) | 拍住先@shootladue (???) |

967 回覆
13 Like 27 Dislike
其實煮能夠拍成正片會唔會仲好?做live太局限咗收視啦,難得有題材可以放曬所有女幕前落場,其他綜藝例如口試王好難擺啲女仔落去,呢個節目咪fit晒,食評交比三個老細同珈其,暫時諗住可以拍一季4-5集,每集贏果個入決賽,又可以請下出面既人
tyson 同silverstrike frd架嘛
或者每次請唔同嘅人黎試食 但次次都係食安祖katherine
到頭來原來只係想睇美女廚房
有咩問題,事實美女廚房好高質喎,決賽直程順理成章可以請埋鄭中基上嚟做評判,爆硬view
搵機動果邊拍吓片其實都幾好
反正修搵過鄭中基拍仇老,多少有啲交情
合作吓應該幾有新鮮感
而家修哥休息,腎哥廢咗武功拍唔到劇場,豪哥繼續忙其他嘢,個channel 放養狀態
我想睇片呀
講好左果啲系列又唔見曬,口試王1個月1集(唔知係咪用研討會取代),HxH(難產)。
同機動合作可以同何求敘下舊
其實係忙咩忙到可以成個channel都出唔到片???忙咩都唔應該忙到冇片出,忙到冇片出仲攪咩channel?
其實修仔休息係去搞電影啫,佢都講到明去做返呢幾年想做但冇得做嘅嘢,佢費事講到咁白啫
到真係拍劇場時又嫌唔好睇,好難服侍
咪玩啦次次修行開都出事,事實咪證明咗班why not both小學雞講法唔work囉,我都唔知channel都未出到片點解會去攪金像獎
好睇應份㗎喎?????拍得好無讚咩而家???
???
唔拍就冇人彈,之後都唔出片,大家好嚟好去?
我一直以為佢哋hunter有存貨添
無理由叫肥豪夢雨嚟拍一個shot預告啩?
可能大執緊,之前比大家屌到一文不值
不過諗諗下又唔係咁少片,FH都係
大概一星期一片,只不過宜家試當真出啲片都唔再係條條有興趣
諗唔到劇場橋又拍得罪人/政府嘅咪繼續拍low budget試爆實驗室囉,每集擺一個元祖成員一個花草一個嘉賓求其搵啲嘢玩下,反正花草要keep住拍嘢鍛煉,嘉賓唔怕無人嚟,元祖成員唔得閒就搵發/nero/一姐
大家要接受channel轉緊型
無論幕前幕後都有各方面變化
唔可以再用兩年前嗰套去睇
修:從來唔知豪哥忙啲咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞