試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (88) | 拍住先@shootladue (???) |

1001 回覆
13 Like 28 Dislike
ca姐眼神大師班
而家係咪連vlog都轉左不定時以為豪哥慢先唔出,點知locker今個星期日都冇出,校花草以為復出返星期二,點知而家星期四都未有
其實有定過咩成日都係無啦啦呢個出先嗰個後面出跟住無啦啦出幕後vlog鍾意又唔再出
可能加返花草但轉一星期一條
其實不嬲有schedule,所謂幕後其實得火柴,阿發我諗佢哋都當咗幕前

btw ,最後一個準時出嘅vlog應該就係阿發
講起就好笑,自從修因為失聲,開live當出vlog之後,個個細嘅就跟住老闆唔再出vlog,但又唔見佢哋有開live頂替
有定過,只係唔係個個準時,例如豪哥呢啲遲成幾個星期先出先搞到你以為冇順序啫
之前有花草係一星期出兩條喎,就算而家轉咗一條都冇路捉,出開既日同二都冇出
係喎,今個星期vlog都未見有
如果不嬲有schedule 即係不嬲都冇跟
https://www.youtube.com/watch?v=AsjXrsYRlvo
故事簡介:

兩大 Ld前輩 考驗 Shadow 畢業!!

主演:
林家熙 @locker_94
蘇致豪 @official_sochiho
王紫影 Shadow @wty1127
好L好睇
呢條片笑死
牙影
新片好好笑,Shadow又索咗
豪哥Locker 同 修影版 唔放出公海嘥料啦
豪哥大癲
牙影咬字好似清晰咗好多
你仲係到笑鳩我!
期待條會員片
操唔到腹肌笑撚咗
睇嚟有下苦功
條片抽埋自己水
好勁
好好睇又笑撚死
呢啲先係我最初睇試當真的理由

"Disgusting!!!"
"你而家都喺度笑鳩我!!!"
由豪哥聲東擊西失敗之後兩個人嘅反應已經開始笑,仲要跌鎖匙

呢個形式令我諗起校花校草直播嘅即興,影真係進步好多
豪哥係第二個講Disgusting呢個字引到我笑嘅網絡人物
對上一個係好假嘅肥仔

雖然講唔出咩大道理 但係我睇完之後覺得非常之有親切感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞