試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (88) | 拍住先@shootladue (???) |

1001 回覆
13 Like 28 Dislike
轉型唔緊要呀,片就少咗質素差咗仲要忙出面嘢係咩玩法先
冇計,本身試當真出現都係疫情冇嘢做而產生,而家疫情後個個有嘢撈,幕前返去自己應有嘅地方 老闆都係咁,好難下面嘅人都唔係咁
搞channel跳板黎姐 有電影搞重心唔會擺channel啦
欠左你既咩
果個係修啫,咁其他人咪又係本身就做開網媒
就係太多嘢變咗
就算上下一心專心搞channel都好難可以去返以前嘅高度

咁許賢對紀錄片有興趣 dse又有成績
修搞電影 依家個市好咗 又可以證明自己
對個台同觀眾未必好事 但對佢地自己發展嚟講係
其實撇除hunter 同n9新歌+ern9導嗰條片,基本上近期啲片質素一樣好好。 所以都係減少爛片出現觀感就fit哂,一有爛片好易蓋過哂觀眾心目中好片嘅印象。
講真,N9新歌條片其實我覺得唔差,至少有位我係笑得出聲
咁拍電影係承諾嚟嘅
其實撇除hunter 同n9新歌+ern9導嗰條片<<<<點撇除呀個比例佔咁多
拍埋啲嘢都冇可持續性
試玩毛我覺得係商業上係失敗 投資太大
度成幾個月又dem game 先出得一集
又唔拍日常番 會員片啲日常都少
一姐nero點解會喺channel都未有產出時就去咗幫金像獎?而家又到修行開咁即係想點?其實no desk都抵屌,佢地自己拍吓一分鐘小劇場都好過而家剩係放吓花絮就算

嗱觀眾就肯定唔知佢地點安排,而家事實就係片少咗但係見佢地做出面嘢,許賢直接開新channel
由頭到尾個問題都係修行唔開,佢上次行開已經證明咗冇佢就真係攪唔掂所以佢先對拍唔到戲咁上心,但係班小學毛就剩係識講why not both,正式劇場減產起碼都拍吓小薯茄嗰類日常生活劇場,啱啱先簽咗咁多個細但係一星期先勉強一片,我希望尋晚live係單一事件啦,如果genz繼續沉我都唔知個台係想點
一姐上個月都已經4片啦nero轉咗搞live
幕後生產力係低咗但做創作冇得逼
唔係坐得耐都就交到貨
所以寧願少片都唔好塞爛片上架,觀眾期待值一跌 新片再有信心都好views數一樣有壓力
之前no desk個廣告咪幾好
劇場本身好難維持一星期一片,仲要本身寫到劇場嘅人唔又
寫到劇場嘅人又唔多
請咁多人令件事精緻,寧願開台人少少鳩拍但有橋
咁n9獵人克蘇魯都係佢地有興趣有動力拍嘅片
又好難叫佢地低views就唔好出嘅
Dse紀錄片當初都係冇人睇好

花草live 依家唔練唔谷佢地又唔得
話時話之前又話諗好咗新一集Channel需要系列嘅,本身又話新年出,但怕個個出街冇人睇先押後,拖到而家冇晒回音
花草live諗親d色水嘢好kick
笑軒岀名唔怕尷都可以搞到佢尷尬
琴晚就更加唔洗講
寧願坐低傾下計算
愚見尋晚一開始已經俾個我字規則玩死咗,開咗個衰頭
跟住蒙眼kick kick地
係命懸一線開始叫好d
peter
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞