試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (88) | 拍住先@shootladue (???) |

1001 回覆
13 Like 28 Dislike
由頭到尾都係游學修拍黎自high姐 佢係老闆邊個敢話唔拍
試下如果成件事係牙慈提議拍cosplay我推 睇下有冇人理佢
夢雨件衫幾正
當完咗一季囉
等佢地有feel再開
基路亞個頭靚仔左
出返黎殺路人那下都做得好
頭半段淨係睇佢心口
基路亞個頭靚仔左
出返黎殺路人那下都做得好

個中二feel係幾正
希望古拿比加早日落船
利申冇睇過hunter
今次佢地似乎想集中還原原作多過玩膠
呢集動作戲dump本好多
https://www.youtube.com/watch?v=VvnqIDVDwKM
今集好似好落力宣傳
即使啲威也穿曬煲都好,覺得好睇左,又或者因為係感情carry
有講過成間公司拍hxh都拍得好開心喎,又係到9uphxh都係班同事介紹修睇
如果牙慈拍我推可以好似修咁負責曬編劇導演咁一定唔會冇人理,慈出片都比牙慈任玩啦
https://youtu.be/-X8hAeU88NQ
試玩毛《NTR大結局:全員回水中》|試當真
6月13日
彩色 | 2024 | #回水、#綜藝、#NFT | 粵語 | 中英字幕 | 1'08" |

遊戲規則:
遊戲時間 60 分鐘
逃亡者被獵人捉到,立即出局!

走得甩,贏取 0.2 ETH!
捉到人,回水 0.2 ETH!

逃亡者:
游學修 @neoyau19
許賢 @official_huiyin
蘇致豪 @official_sochiho
林家熙 @locker_94
Jessica @krisssica
岑珈其 @kakisham
陳穎欣 @yannyyc
倪安慈 @ngaionchi_kathy

特別演出:
L.d發(xx) @ld_fat
之前玩膠同認真唔係好攞到個平衡,今集攞得幾好
修一開始似係諗住唔用咁多力去拍每一集,咁就做到長期連載 又打個lowbud落標題戴頭盔
點知收視同口碑都差
其實今集前半段都夠出一集架,但係佢地都知出到嚟實俾人屌唔好睇 ,先會夾埋段新拍嘅一齊出

但係要keep今集咁嘅質素就考試篇都拍唔完所以個系列似要腰斬 ,一係就試玩毛咁不定期出
今條片後半嘅使費應該比得上我疆?肯定無得長期拍啦,咁樣要拍落去真係最多一個月一條,可能要同試玩毛梅花間竹咁出

更大可能係直接完咗算

當駛筆大錢鍛煉下康同stone嘅演技都好嘅
諗諗下專登擺呢個星期播係咪諗住實謝集中講試玩毛,唔駛交代獵人仲拍唔拍呢啲尷尬問題?
如果集集都要做到今集後半啲動作戲嘅水準 基本上冇乜可能每星期更新
同埋以YouTube片嚟講咁拍太唔划算
之前唔係有個story 疑似elka做吸塵妹咩
如果唔拍Hunter後續 其實幾想知修其他角色打算搵邊個演
之後變咗拍yanny新舊女團成員鬥屙尿
Hunter咁好睇都腰斬
唔介意一個月先出一條
起碼拍完哂成個考試先
試當真今個星期連續兩日都出大片 睇下邊個仲敢話無片睇
勁唔捨得套垃圾做極都未完 希望拍完淨係益會員唔好比大眾睇嚇死人
師兄講野咁好笑
平時實cow死女啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞