試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (88) | 拍住先@shootladue (???) |

1001 回覆
13 Like 28 Dislike
已被YouTube algorithm重擊
除咗最尾高先 好似冇乜公共性
都係畀返自己台觀眾睇
https://youtu.be/qvadiSsB138
《拍住先》五月長片:命名
5月31日
彩色| 2024 |#紀錄片、#風水命理、#改名| 粵語、英語 | 中英文字幕 | 片長19’ |

簡介:
有名先定係有命先?

@official_huiyin
@official_sochiho
@neoyau19
@locker_94
@kakisham
@ngaionchi_kathy
@gwendolyn.spot
@pomatohk
@vitokokkl
@kennethkafu
@john_liuuuu
@fatman_yiu
@tungtungdess
@fhproductionhk
@fh_stitch
@kaaying219
@becalouest
@talonhtl
@tommy_mixedfatboy
@empatharvey
@caspersnooker
@nobandnolife
@gowyi
@catworker.chen
@trialanderror924
@goldenscenehk
-----------------
每月月度主題
逢二、五IG 碎片
⁠每月月尾YouTube長片

IG: shootladue

====================

https://youtu.be/AsjXrsYRlvo
即興寫輪眼:試影劇場|試當真
5月30日
彩色|2024|#青年就業、#移民顧問、#兩性情感 |粵語|中文字幕|14'|
故事簡介:

兩大 Ld前輩 即興考驗 Shadow 能否畢業?

主演:
林家熙 @locker_94
蘇致豪 @official_sochiho
王紫影 Shadow @wty1127
510 同慈某啲位係少少似嘅
但前面四個風格完全唔同
同埋Katherine 夢 泰妹對應邊個
同意
其實我覺得泰妹先係對應9896,果種有少少豪爽feel
好心唔好瀨algo, 講真最近有邊條片真係爆到出圈吸到新觀眾?
新片都出唔到幾多條仲話新觀眾
舊觀眾又成日互片,片到得翻幾多人?
7萬view算係咁架啦
呢啲玩即興片係咁上下啦,對上兩條都係唔多
等到shadow第時紅左先會多番
周仔首雙兒個mv幾時出
ThaiMay做女主
男男版即興出咗
有權放出公海
勁好笑
好似聽日先出,Premiere出現問題
我覺得牙影個種搞怪同carry到high brand都對應到9896 泰妹係百變呢方面對應到9896
泰妹match到陣東南亞味
笑到仆街,個個以為Shadow單獨約睇畢業show,齊人過開會
試玩毛6.13
蘇師傅件衫咁透
MBTI快測
個個都諗多咗 笑死
估唔到周國賢上試當真快過上jfft
泰妹做到嘢
今晚過場又聽到ai 歌勁正
想問番之前有次謝票場開場狂播ai 歌係第幾週?
想聽番,thanks.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞