Tesla 撚真係癲到

881 回覆
50 Like 817 Dislike
樓上仲有人叫樓主死入快線比慢線既人cut
佢哋搭開巴士 入嚟搭下爹啫
弱智樓主亂cut去右邊
呢啲你避去右線隨時害死人
鵝頸橋出紅隧位
T車係落橋灣仔/中區方向
片主係東廊方向
雙白線右邊係紅隧方向
不得不說其實香港人好鍾意法律
因為就算自己幾仆街都好,只要喺規則下自己都會贏

但如果要佢哋跟返法律去跟牌行
佢哋就會hang晒機
個個學樓主咁自私
架車永世都唔使出
一睇就知邊個位既人一定唔撚會屌柒樓主
你𨳒乜撚嘢?你知唔知條片位置喺邊度?唔好人𨳒你又𨳒伸個龜頭出嚟柒
啲tes撚學車嗰陣架車咁細, 同tesla比大咁多
如果佢揸嗰陣冇aware係會好易偏左偏右
我嗰陣由2牌學10同18就係噉, 唔識睇位成日左左右右
利申 10 18 both passed而家畀我揸唔會左左右右
又一個…
你on9完未
都唔係merge
樓主無避必贏
避左就老不
個到雙白,入快線落左紅隧啦
不過問心講,香港要碼一半人唔識行出、入紅隧d線

出紅隧點行去大坑條線都大把人唔識
以為講緊美股…
第2個灣入,都幾唔明顯
我都因為咁入黎
屌你死亞狗返狗竇講車啦
依度係汽車台, 唔係車路士台, 咪入錯地方爆閘
人講佢又講
人哋二收一嗰種/有機會cut入黎既路
先有篤油撚存在姐
呢啲本身都唔會預佢cut埋黎 我比啲油去都叫篤油?
我上星期試過
1823咗
唔知係咪錯覺,硬係覺得近年好撚多人揸車唔肯兜路
一係就好似依啲情況咁,cut極都cut唔掂就拖到影線都仲夠膽cut出嚟
一係就臨到出口發現行錯路,夾硬扭返埋去
一係就啲左右線轉彎路口,企係條中線(只能前行),夾硬閘住人哋轉彎
唔好理收唔收錢嗰啲先喇,你揸車都唔想嘥時間撞車㗎行錯路兜多個圈有幾撚難
負皮班友應該冇揸過車
係,事實出入紅隧都複雜,唔熟路跟Google就死咗九成,好似呢個位咁,如果係時代廣場出嚟去尖沙咀,Google 會直接叫你橋底U上堅拿道橋行紅隧,咁已經仆街,你估我係揸巴士咩
不得不說

先 係位置上 個位根本不得轉右或cut 右 因為影線
呢個先係成件事既始源
始作俑者係T車 片主係後者 要屌唔係屌T車 一班人屌片主做乜鳩
姐係話你比人打 仲要比班on9 話 呢個係咩概念?
對自己百利而無一害既野,why not
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞