Tesla 撚真係癲到

881 回覆
50 Like 817 Dislike
叫你唔識就唔好撚咁多聲氣咋
咁咪串燒囉柒頭唔好撐啦
留名跟車手學揸車
樓主踩咗雙白線
已報1823
收慢讓車 點解會串燒 可唔可以解釋下
1. teslun 打右燈既時候,原post 大概已經去到teslun 車尾,根本唔係你講「大把時間讓」
2. 正常人根本唔會預有車係路口會硬cut 埋黎
3. 原post 無篤油,均速咁行
4. 我地無後車cam 根本唔知後面有無車,或者有幾近
5. brake test 後車萬一後面停唔切撞左上黎咪自己受傷?為左部唔識路既teslun 整親咪on9?
咁樣咪Tesla錯囉
屌晒你哋老母呀
張gif係睇唔撚到呀嘛
而家有證明咪得囉
你條柒頭皮比負皮我
笑撚到Gapgap聲

咪就係因為佢騎撚住咗個影線,所以你咪睇唔到囉

Tesla兜錯路咪兜錯路,咪自己落灣仔兜個圈返去北角

橋上面沿路幾個牌提你揀線
係要去到最後一刻先發現入錯線咪兜囉

況且香港有幾大?
呢條路落錯咗會直上大陸冇得走?

揸車有邊個冇試過行錯路

就算喺外國入錯線,要兜多大半個鐘先去得返原本個地方,都係咁行㗎啦

當你行錯入咗西隧都要直去㗎啦
唔通你隧道口U turn返轉頭啊?
屌啦星,歐洲road trip 出錯出口去左隔離國家要兜半粒鐘先返到去都係咁啦
Tesla 撚真係癲到
https://lih.kg/ChtxDgX
#533 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

你好撚型架ching
繼續駁嘴留名繼續學嘢
張gif睇唔到有影線
唔熟路大家都有
有證明有影線就肯撚定Tesla錯
已經唔講要因為一架硬CUT影線嘅車而收慢讓,點解你預期後面每架車個有足夠反應去剎車?

明明條TESLUN自己兜多個圈就解決到,仲要喺度幫佢死兜,個司機係你契家佬?
你係報咗先好,冇報就sqj啦
識屌人老母勁撚到
懷疑佢就係條teslun
同埋如果樓主真係咁樣俾人隊尾,TESLUN咪又係拍拍籮柚走人
ego仔惡到
咪就係

唔係我喎戇鳩仔
屌你你自己去睇下啦,點撚樣養呀?條線本身唔撚俾你cut嘅,你格硬出我收油後面推尾邊撚個負責先?喂你唔識咪撚柒啦,你老母冇教你點做人咩

仲要收到sms提你去咗第二個國家
嗰下真係唔知好嬲定好笑

但都試過咁樣行錯路誤打誤撞去咗啲好靚嘅小村莊
索性停喺到休息下,諗返都幾開心
1 睇樓主個gif起碼20米前已經睇到打燈
2 正常人睇到打右燈就知道佢係要cut線
3 有冇篤我唔知 但係樓主就一定冇讓 同埋過咗雙白
4 5 後面大家都睇唔到冇得判斷 但正常情況後車係有責任要停得切
條線本身唔撚cut得你冇車牌真係收返埋啦屌 有乜謂
當佢由鵝頸橋底上來, 前小小已經有隻龍門架有路牌啦, 之後有成100米比佢cut 返出來, 唔洗去到路口先dup 停部車出

佢dup 停部車就兜個圈啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞