Tesla 撚真係癲到

881 回覆
50 Like 817 Dislike
做乜鳩 連登就係好笑
次次討論一個問題唔夠講就拉到個人身上
係咪左手劣住碌鳩右手打字咁出呢個reply
哎呀英國好gentlemen 呀好有文化好禮讓呀

撐你呀

啲人一定冇車/冇車牌,咁嘅距離,咁嘅情況
已經唔係督唔督油撚嘅問題,cam主要讓係要dup車讓,後面撞上來又害後面,就算冇意外dup車都會chok親啦

究竟啲人係咪痴撚線話cam主冇品
又拎咩外國做例子我夠知外國渣車斯文啦,香港地渣車閪就係獨有文化,渣左咁耐我覺得冇問題,我去到日本,澳洲租車咪融入返人地斯文文化。

結論:渣唔店搭返的士唔該,咪撚害人
起一起底先知原來係on9 嘅 可以end topic
cuz the primary problem is on your fucking fundamental understanding on traffic rules, how cant i talk about you? are you awake?
下次記得唔好扭
隊埋去收錢換新車
一野撞落去,佢一定傷過你
揸左8/9年車真係眼都突埋 越黎越多奇人異士
依個速度撞埋去隻teslun 隨時死
但係我都好鍾意我宜加呢架車
呢啲位撞到又煩一輪 真係怕佢哋怕讓佢出算
咩車
佢早啲打燈實讓到 佢慢線臨落灣仔仲要龜速咁走出黎 呢個位真係讓唔到
岩岩數左 有成4秒以上都預防唔到仲要咁渣法
應該平時細個打機都係遲幾秒delay先有反應果D人
好在唔係大車, 如果渣既累埋人地...
自己諗下講緊邊個
Audi Avant
影住駕告老不唔該
買usb手指就得而家
口供佢寫埋俾你簽
5分鐘搞掂
支持
當做撞擊測試囉
咁樣cut線比人撞係遲早問題
香港人整體駕駛態度就閪
就係比樓主呢d 仆街拉低晒!

佢都拉晒龍、打晒燈等人讓
係讓下佢駛死咩!

垃圾
成班小學雞 唱反調
死都唔讓 你渣車出街咪撚學人cut 線啦
香港正常現象
見你cut完,有啲癲狗仲要特登衝上嚟呠鳩你
覺得你阻住佢
留言全部玩野小學雞5毛
99.9% 無車
你慢慢支持呢啲文化

真係好多撐果啲仲好笑,唔講格凌蘭渣車可以蒙眼渣?

擺上黎好呀,警惕下啲盲毛有咩新花款,我第一次見人咁夠膽呢到硬cut
有班友話呢啲叫打尖架 執輸行頭慘過敗家 點解要讓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞