Tesla 撚真係癲到

881 回覆
50 Like 817 Dislike
同埋架tesla 一路打燈一路已經想cut出嚟
係咪真係要咁撚心急先?
唔可以停定部車望住右鏡等到無車先cut返出嚟架咩?
根本架tesla個駕駛態度有問題
好撚心就轉落橋搵第二條路上返東廊咪搞撚掂囉
好撚老實,拗咁撚柒耐都唔知做乜尻
有啲仲撐返tesla轉頭,真係睇撚到我眼都凸撚埋出嚟搞撚到唔讓果啲先係錯果個
撐tesla啲觀點完全錯撚到離撚哂譜
無端端收油後車跟得貼一樣會串燒
而且重點係隔離線無人打燈,前面又唔係唔去,收乜春
Teslun鍾意打橫嚟講

我贏做咩要讓
就係太多你呢啲老馮打咗燈要出唔撚睇路嘅人
我係照隊
同一個諗法 點解T撚後面幾架就唔收定油比佢出
係T撚先收油比佢出

咁撚樣跳出黎閘住 唔炒埋去真係好彩啦
重要咩要一早收定油比佢出
銅鑼灣上橋位分分鐘幾架同時要cut右
不如叫政府整條讓線/紅綠燈比呢班人走哂先放中線啦
呢到大把人無牌/雪藏牌 分分鐘高速都未上過
之後就係到指指點點

T撚有人幫口真心on9
屌鳩埋樓主咩唔讓重on9
咁你咪撞埋去
你岩哂坐底收錢
唔係唔撞呀
講中左無揸過車就係到扮哂蟹
又多隻on9仔
我教你去撞人咩

成班傻鳩理虧就玩推向極端再轉移視線
你呢個咩「撞埋去」論點由今朝已經好多傻鳩係到講喇
唔駛同班傻鳩認真啦
分分鐘車都未撚揸過出去啦

平時見到的士狗就屌的士狗左穿右透 一打燈即cut
而家樓主咁樣比人跳出黎閘 佢為左唔撞走去扭呔都可以比人屌
呢個真 睇幾次又覺得樓主屌得啱
teslun後車? 關咩事, 唔brake撞埋去啦

唔係話一定要讓人出, 講緊硬cut前隔離線已經有古惑姐
就算有收左油都可以唔讓, 正線大晒

反正劃咩線都總會有車唔跟線行/硬cut, 睇清路況包埋隔離線好過
其實你哋係咪搞錯晒咩叫篤油?
樓主邊忽篤油?
樓主一直均速行緊喎

如果揸開呢個位實無預到呢個位會有車Cut埋嚟
呢條線要Cut就早幾個車位應該要Cut

樓豬On9在Post上嚟俾班無揸開車嘅連仔屈篤油
我琴晚諗左好耐點解我變左篤油撚
陸續有嚟呀 最近咁多專才
屌鳩片主個啲係咪平時都會係路口影線停低,唔理隔離有冇車直接硬cut

唔該唔撚好揸車
果班亦都係「打燈大哂」撚
車牌都冇就真
應該係考筆試都fail 嗰班人嚟
我揸車好簡單
有心打尖唔排隊為左快兩秒=一定唔讓
唔小心行錯路想入返岩=安全情況下會讓
港島地方真係細到行錯左都冇咩所謂 5分鐘內一定修正返原路
反正都係跟google map
唔讓就可以亂cut 邊個學車師傅教你
你個距離收慢少少佢夠入吧
東廊喎大哥
篤乜野油啊,條友最尾先發現行錯路硬出返嚟你唔講? 你平時揸車係咁架?
咁都畀人話篤油撚,順住行緊點 dup 呀,急dup 畀人撞尾咁點算
Teslun 行錯路就承擔返責任自己搵路兜啦,個個都覺得老奉路口行錯鳩cut 返出黎,唔怪之得家陣越嚟越多人覺得行錯路 cut 單雙白都無問題
行錯路大撚哂咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞