Tesla 撚真係癲到

881 回覆
50 Like 817 Dislike
差啲害埋右邊個格 … 好在右線淡定…
行緊50點讓 on9
要睇埋後車距離 不過我都唔會讓 太近已經唔係收油可以讓到 直頭要落剎車
行 50 都讓唔到就唔好揸車啦!
cls 得果 50 都講得出收唔到油 ...
大把啦,特別中港牌經常發生
唔夠膽撞落去?
扭中撞隔離線咪自己蝕
下次大膽d撞落去
正線驚閪點都贏架
as a humankind, it is a common sense to support following traffic rules
Is it too hard for you to read my comment on #54?
but i may have a little misunderstanding on you that you are not humankindit is my fault
佢擺明行錯路死都要扭番出嚟 佢唔出又頂死後面 出又前面又幾架車唔讓佢 佢見樓主未到咪死扭出嚟。 你讓佢,你後面啲車都未必停得切 尷尬位
贏咩啫,輸時間
除非你自己揸部錢七,又得閒冇嘢做嘅啫
英國係justify到佢個point

英國人同你一樣都係人,法例又一樣,車又係四個轆
惟一唔同就係少你呢種心態

法律冇叫你收油,你善良少少唔得嘅?
但法律都冇叫你督油,你就係要落井下石?

樓上意思係你心地唔好,佢冇講錯
咁我都無好大幅度扭 仲保持係自己條線入面純粹盡量避架teslun個頭
真係架車又要拎去整,無車揸先最唔方便
周不時見樓主呢啲撚樣 見人cut 線即篤油 超撚自私

你呢啲冚家剷遲早出事
係你前面三線車都 著晒brake燈dup 你都冇意思收慢
咁撚閪嘅態度,都唔睇人,比你啱又點!
快得過幾秒,死衝,完全唔理右線車
你啱晒啦!得未?!
係態度閪囉
如果匯合位就話督油仆街啫
分流位唔抵可憐啦
無㗎 你扭比佢出 隔離撞到都係煩到時就你麻煩下次見呢啲人真係收油讓佢算 上次搭Uber都試過差啲撞又係呢啲位
D雪藏牌係咁
收撚皮啦
篤撚哂油叫讓唔到
雖然你啱 不過其實左邊2部收慢 你都應該收一收
正如你右邊車見到你咁樣收慢 佢都收慢左預你扭少少
咁咪停車避囉
自己條命重要啲,定係正線驚閪重要啲啊
認得呢條友啦 英版小粉紅黎成日亂入人地啲post 借頭借路幫英國打飛機
之前有個post 問住邊近街市+近中環 條友就on99貼間英國屋出黎
左邊2部收慢係因為teslun收慢 個個位收慢轉彎落橋係好正常 但係唔會預判到佢唔係落橋而打燈cut 出黎
屌你老味唔識路大撚晒
通常睇車cam都會覺得好慢好多位剩
去到現實一定唔撚係咁既觀感
去到呢個位先cut出黎都有人幫Tesla
連登仔同facebook一撚樣質素
Dislike 係比你唔撞柒佢收錢

其他人唔好講咩讓唔讓
如果係二收一 片主錯梗
依家係左線落左邊 死要硬cut 怪就怪路面經驗少 而又唔肯兜吓路

學費黎 你唔收 佢遲早都要比
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞