Tesla 撚真係癲到

881 回覆
50 Like 817 Dislike
你老母係咪成日俾人篤?
生到你成個傻閪咁
升!
冇後cam 如果係咁係唔應該急收
優你老母咩
如果架tes撚打燈唔出樓主唔讓你可以屌柒樓主
但係tes撚格硬cut出嚟就different story
你依啲人直線證明有牌都可以係弱撚智or you have difficulty to read a complete sentence?
reading拎U+眼瞓
弱智篤油撚

以為標籤人地teslun 就代表自己岩
應該撞埋去比啲篤油既人買個教訓喎
左線係落左路
右線係直去
屌你老味去到最尾先打燈cut右
右線明明直去開緊40 50
你無啦啦cut出黎係咪想死
仲要咁多留言都有問題
香港揸車真係好撚危險
樓主弱智在扭軚避佢
車cam影到佢咁貼右邊架車都扭軚避
而家係架tesla 硬cut喎 落去兜返個圈有幾撚難呀
樓上條傻閪英撚(自稱)重話唔讓係樓主唔啱
建議連登仝人都唔好同佢一齊攞keyboard去英國揸車
拿你唔好非黑即白
我話可行情況下唔收油 唔岩你就跳晒制
我冇話打燈即出冇問題
兩邊都錯唔得?

意外就係咁黎嫁啦
外國遇到路上有危機 唔理邊個錯先都會讓
是但一邊讓 另一個就算真係唔讓 都唔會出意外
唔好理邊個錯先
你渣過車敢唔敢講自己冇出錯過?
如果你一出錯人地就食住個勢收錢
咁全香港100%都炒過車
人地就係兩邊都讓 咁就算有時一個人出錯
只要唔係兩邊都出錯都可以減少機會發生意外

香港文化就係我岩我就炒落去收錢
年中死幾多人
點解會屌鳩片主
天橋臨出口cut返入嚟咁危險
雖則我見到呢啲傻鳩都會讓 買佢怕
但點都唔係片主錯啦 打燈大撚晒咩
其實條teslun是咪踩住左影線
I think you may have a serious problem on understanding traffic rules, which I suggest you better to consult a doctor
香港地咁多意外就係啲撚樣唔想兜圈
兜圈咪當學多條路,你果邊左轉落去,過返橋去海邊點行都得啦,計埋塞車最多曬15分鐘。

硬cut撞左又要賠又曬時間
咁咪兩邊都有問題囉
踩曬影線出佢真係最後關頭cut
咁你咪繼續反正香港幾多炒車又影響唔到我
神神化化
同隻股一樣
紅隧口?
You are damn right, god bless you dont have any traffic accident in uk and dont humiliate hong kong people who have driving licence in uk
車主等緊FSD
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞