Tesla 撚真係癲到

881 回覆
50 Like 817 Dislike
可能就冇電怕兜一兜死埋
所以篤油
唔講邊個錯
香港依種老閪都唔讓你個態度真係弱智
明明個teslun唔睇清楚時機就攝出黎,上面班友仲屌樓主篤油樓主急剎,後面都一樣有機會俾人追尾
英國俾你呢啲港燦影衰晒
條片係入線
呢邊係出口格硬入 點拉埋一齊講呀
好痴線
如果行緊50,可以點讓?
dllm 香港渣車讓一秒好似會死全家咁
一樣 concept

三條線d 車都踩晒 brake 燈
tesla 個頭 同 車胎 都轉向中線
咁都睇唔到 預唔到
就係 態度 br 經驗 問題
話樓豬篤油嗰啲到底係無車牌定無試過比人篤油所以唔知咩係篤油

就咁睇個GIF樓豬當時行緊無50都一定有40
如果後車跟得貼樓豬dup比隻teslun出後面隊咗埋嚟係咪你幫佢比
隻teslun就100%即刻走撚咗去架喇

btw 隻teslun要咁樣cut出嚟係應該要正線閃晒燈比你出先好出,唔係就乖乖地交電費兜個圈囉,一係就等長官嚟幫你出
行錯路兜個圈使死? 係要係分叉位前面夾硬cut影線走1823部teslun啦
部teslun點止無睇清楚時機, 直情係踩住影線硬cut
條teslun直情行錯路踩影線硬cut
唔怪得香港咁多馬路炸彈, 行錯路兜遠少少好似會死全家, 部teslun踩影線硬cut出嚟都覺得無問題
影線照cut嗰個錯撚晒
講真,架Tesla做法唔完美,但你自己都係半斤八兩

仲要出post覺得自己岩曬咁,我諗你駕駛態度都要改下
講咁多把撚咩 你咪炒落佢度囉 讓一下係保護自己保護車入面既人 時間金錢係你既 你覺得唔值既咪繼續篤囉
或者班撚樣平時行錯路都係咁照cut影線
笑死. 你估英國條馬路
D文化我行出黎嫁?
你咁鐘意篤友唔好黎北歐自駕遊
塔地鐵好喇
咁點解唔係行錯路嗰個守返交通規則落返去灣仔? 依家係踩影線嗰條teslun想制造危險, 定係你平時揸車都係慣咗咁大地任我行?
樓主手車好撚廢
都係果句 錯係佢 你篤油搏炒係自己蝕底 撞左之後你咪落車屌佢點解唔落灣仔囉
你係咪係平時都係搏人唔敢撞埋嚟照亂揸亂cut?
駁你D人係到嘈個情況一唔一樣
有係到考過 / 識人考過 / 係到渣開車
已經知道正常係會讓

香港D人就個個話唔讓
咪完全解釋晒香港點解咁多撞車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞