Tesla 撚真係癲到

881 回覆
50 Like 817 Dislike
你有冇車牌 條線本身唔cut得 我要就你我就要收油落brake 後面收唔切條數點計?應你老母該
而家有哂片,上到庭點撚樣衰老不你唔識真係不如收皮柒少陣啦,犯法仲咁撚奉旨好咩
好撚癲,香港揸車真係好危險
Cut 線果個係環境未安全就cut 出嚟都可以話樓主錯

D 人個牌點考返嚟架?咁樣cut 考牌肥左喇
T 車反正都停左係度,係咪應該停多陣安全先cut 啊
係咪都比人呠臭架喇

確保唔會發生交通意外嘅情況一係T車兜一兜,一係佢等多陣先cut, 無人預計到正線架車反唔反應得切
樓上果班Blame 被動果方咁撚搞笑嘅
唔俾cut線架喎你識唔識架ching
呢個post 令我大開眼界左
應該收慢
等後車撞我
推我推前車
畀錢前車賺
見人哋打晒燈cut出嚟照去都冇問題
香港司機
自己做錯就要全世界禮讓你
自已做錯都唔使付出代價要人哋付出
學人講質素?要人禮讓先睇吓你有冇咁嘅價值
你影線cut冇錯人哋唔讓你就錯晒
十足十啲橫行霸道冇家教嘅大陸人
真係有爺生無乸教
影線點出呀柒頭
先唔好講佢cut線啱唔啱
但你見到嘢走出嚟都唔收油照去
如果真係撞到咪上庭睇下有冇問題
你見到有嘢衝出嚟都唔收油照去
如果撞咗咪上庭睇下有冇問題
我讓完你我俾後車隊你係咪陪我上庭?
而家咪收左囉

建議樓主真係拎條片上去舉報條T 車撚
咪睇下而家無撞上庭有無問題
部T車可能望一望就bye bye 你條尾啦
師兄不如真係Google下先,冇片都仲有得賴皮,有哂片出事你點樣冇問題,你犯法在先喎師兄不如坐返地鐵或者巴士算啦,無謂用自己條合較飛啦
片主如果撞埋去贏撚緊
屌你老母啦乜撚嘢禮讓,禮讓唔係個個情況啱用,樓主又唔係長時間頂住架Tesla頂到佢冇得cut
揸車行錯路cut唔到咪去返其他地方兜返轉頭
打燈大哂?53秒見到,56禾已經到T 車尾,你Brake 比我睇下,仲要睇後鏡,打死火車比後車知你重dup
打燈任你行
你有冇車牌?
條線本身唔撚cut得架冇車牌不如躝去考過啦,柒少陣當幫忙啦好冇
下次你見到呢啲情況支持你直隊埋去
一直都話Tesla錯
Tesla錯唔錯 同 讓唔讓係兩件事
讓唔讓呢啲係個人品格問題
佢錯你都可以讓佢

而且唔見得呢個車速收慢 會有車收唔切
最後 我有冇人教呢啲我私事 你唔使操心喇
又話上庭睇下有冇問題但又唔講佢cut線啱唔啱
唔通同你老母講耶穌咩
cut影線就柒撚咗啦返屋企含撚啦
樓主其實已經收得好靚下
唯一係偏右左小小嚇親隔離, 但應該車cam 角度部車應該仲係界內
我冇唔通你呢啲小學生有?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞