Tesla 撚真係癲到

881 回覆
50 Like 817 Dislike
全部我都同意
唯獨呢句「一停隨時後面dup唔切連還車串」
其實我一向都麻麻地呢個睇法
後車撞埋黎係後者跟車太貼
所以唔應該納入考慮
希望你條篤油撚早日出事
根本唔洗討論其它野

呢個位根本唔cut得同無可能會cut

影住駕應該告危駕

同逆線要人避都差不多同級
如果真係搞唔撚掂,我既經驗係睇下前車有冇都係租車撚,博佢係香港人跟一跟
On9在佢唔敢撞落去囉
同的士佬同一距離都篤油?
樓主未出事但係你個腦已經出咗事你睇下你點算
樓主依啲一睇就知無經驗啦
如果樓主係喺片既開頭先見到TESLUN打燈既話 的確冇可能停畀佢
所以我既comment第一句就解釋咗我點解會比dislike
嗰陣好夜成8點咁濟
日本啲highway冇燈我又有少少散光(100度)
再加上我嗰陣唔知原來日本租車嘅車牌係有個字means 租車
睇右邊車就睇得出啦 眼殘到
希望你無事 你老母出事
扭左軚, 輸左啦樓主
香港係咁,反正個城市都無人情味,不過都求唔得幾多
建議樓主唔好post gif,睇得唔夠清,擺明佢閘你但係班瞎毛話你篤油
後車收慢就等如出?
你咒我老母唔代表啱喎乖乖地報咗考車學車先好唔好?
link 都畀埋你啦

https://www.gov.hk/tc/residents/transport/drivinglicense/roadtest.htm
個牌還返俾運輸署唔好出嚟害人啦
On9 不如唔好要影線啦
人乜情味姐 係咪佢錯都讓先
你呢啲叫助長囉
你睇片就咁撚口響? 當時樓豬車速幾多?
佢有幾秒做反應? 重dup 後面有無車你知唔知?
點都係入線個個要就主線
去到分叉路,行撚錯路唔識落去再行多個圈?
目測咁多但都唔讓
用下你個閪腦啦
真係咁左線就塞撚哂車啦
呢個堅拿道西上橋位連dc9都會讓
上面班on9話無人讓Teslun應該未試過行個度
咁樣塞係路口係咪真係要有燈先收油呀 仲要俾油
咪撚揸車害人啦
你都on撚尻,佢真係停得夠耐,左線已經車貼車緊啦
睇下t車後面但brake 燈幾時著
樓主學下做人禮讓啲先啦
你都學下車先啦唔識交通條例可以跟條link報考車先

https://www.gov.hk/tc/residents/transport/drivinglicense/roadtest.htm
師兄你個牌淘返黎?
cut線要人地收慢你不如返九龍塘學過啦
50好未? 睇條路個路況都多車,重dup後面咪串燒囉
你又知樓主後面部車唔貼佢?
明撚明T 車on9
你cut 線唔洗睇清楚?
樓主有無收慢閃燈叫佢出?
以為自己好撚快一定篤贏樓主啦
死都拗番生
你話無乜車路段,T 車打哂燈,樓主照篤就話姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞