Tesla 撚真係癲到

881 回覆
50 Like 817 Dislike
已經弱智到唔知你係真心定曲線
人地打哂燈慢cut你仲篤油
似特登拍片r like
弱撚智 你有冇揸過呢條路架 要落中區一早係上橋位虛實線入晒去啦 而家先出黎擺明搏屌
同你一撚樣
你手車屎姐..
佢果部RJ車落一落brake有反應啦..
手快快入個低波(唔知樓主識唔識入啦)已經收到好慢
唔識禮讓 仲學人講質素
係係係 你啱你啱
外國係幾多個國?
片入面啲位,美國呢度都唔會讓
搞到主線後面高速車dub唔切大炒重害得人多。
一向都係應該行錯路就司機自己負返責硬食去埋佢兜返啱。而唔可以預期其他車老奉讓佢。
屌你真係搞撚笑 去到呢個位叫人禮讓 行錯就兜圈啦仆街
首先tesla根本唔應該停係度cut線
睇嚟你對慢嘅定義同一般平民有啲不一致
你嘅反應咁快可以replace 周冠宇喺sauber嘅seats
閪就係閪啦,無人讓一係唔怕醜一直等,一係直去兜個圈,鬼叫佢自己行錯路,手車又屎
2部收到咁慢就唔係因為落橋啦
屌你老母個臭嗨啦 你行慢啲比人出左先 你老母會死?
幫條英撚(自稱)reply:
us car accident>uk car accident, 尾國人車品差
今晚Tesla真係好癲 升18%
…. 嚴重懷疑你唔知條片係邊個位….
呢d大路大家都有共識 +10 起啦
架teslun 真係痴線,咪同公路出口無啦啦cut返入去公路咁危險
香港人揸車真係當自己揸坦克除咗燈位同埋入停車場位之外,都唔會踩剎車
擋我者死
正線驚閪
遇着個傻嘅咪一齊炒落橋
喺天堂上面慢慢傾,到底係你督油錯,定係我硬出錯
呢條路中線落東廊係可以行 5 60架…
話人督油個班都痴撚線,得幾個車位,條友仲要路口先至龜速cut線,要踩撚到停晒佢先至夠時間出。
你同佢架車咁啱咁好彩都係細車啫
試下你2條友一架巴士一架貨櫃車睇下一唔一齊炒落橋
負皮佔大多數說明兒登仔多數無揸車
最好停低讓人過
收埋好市民獎
Cut 影線真係學唔黎
屌你係要開咁快唔撚打算讓人就死入快線啦,出慢線就預左隨時比人入啦,開車預著自私督油撚真係慘
自己行錯線,唔撚識兜路?
英撚知你威喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞