[KPOP] K-POP 2024討論區 (12)

1001 回覆
1 Like 13 Dislike
Yuna望落後生啲
[MV] 이달의 소녀 1/3 (LOONA 1/3) "지금, 좋아해(Love&Live)"

loonatheworld
133K
Views
Mar 13
https://m.youtube.com/watch?v=4K4b9Z9lSwc
yuna都唔老得03根本係後生女
就算yuna唔計樣淨係計實力都屌打佢成隊
靚又唔夠leeseo靚
後生又唔夠hyein後生
實力又唔夠bm勁
講緊呢到全部人都細過佢 連年齡都無贏到
段片我果時有睇
但其實Yuna 係無講過最後果句
果條友加插落去老屈Yuna

想知佢到咗20歲仲可以sell咩
無見過有idol嘅人設係得忙內
我都忍唔住想屌,佢到底煩撚完未㗎?
開頭1,2次講係有趣,依家完全係over 哂
個個前輩都捉鳩住要估佢年齡
00年01年都開始23,24歲嘅時候,
佢06年17歲有幾撚細吖? 本身對佢冇乜感覺,依家對佢開始有啲反感🤮咁鍾意扮細就唔好撚做idol 返幼稚園扮BB咪個個都會話佢細囉其他團嘅忙內邊度會好似佢咁?
唔啱你人設喎
我一向企喺道理個邊
有娜夠係16歲出道 佢仲要年尾生日 出道得15歲
佢仲要同李瑞一齊討論呢個問題果陣好有同感吖嘛 兩個都話唔鍾意扎孖辮
佢個unnie宮狗都13歲出道啦
屌係喎Yuna只係無奈樣
唔洗請都夠多anti
Sakura姐姐 金采源姐姐好心教吓洪恩採小朋友做人成熟啲啦
通常啲忙內鍾意扮大人唔想比人當細路
水牛採相反 好享受扮細路
仲迫人估佢幾歲 好心啦無人想知啊 仲要你個樣睇落都唔細
鬼咩?多歐美傻鳩投條鬼婆,TXT鬼仔個妹個朵加乘,但表現又唔係特別好條金多娟又係唔知點解出咗道
呢團嘢慘在pd造假事件之後出,韓國人罷睇Mnet 選秀,成個節目都冇好大迴響
QD2表現最差就係呢隊垃圾,限定團 親生女上qd2已經死罪,有啲值得上嘅3線女團變咗冇機會如果當初冇上qd2, 今日未必霉到咁 ;mama咪又係因為親生女上台,依家Mnet 見隊嘢垃圾成咁都費撚事理專注喺親生仔男團度

幸福的gigi

有冇叫S .COUPSoppa叔叔估幾多碎呢?
做乜9 Yuna生日 問佢幾多歲 都發大嚟講
就係因為有哩2個姐姐先教到佢咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞