[KPOP] K-POP 2024討論區 (12)

1001 回覆
1 Like 13 Dislike
副歌
下即係點
由佢啦
佢班oppa unnie幾難先有得踩下比佢地成功嘅人
邊夠你搶口呀 平時把口串過馬撚咁
要洗錢都唔會洗落你隊垃圾度
佢好意思話人醜
即係照開掛
大股東要開會其實冇咩理由擋到
係咪開緊會
成功
earnot果然係earnot
以前就打晒飛機話LSF實力女團有幾勁,Coachella炒完車無得用實力說話,就走去攻擊其他人追嗰啲idol無機會先妒忌
結果只係缺席
你哋除咗識踩LE SSXXX仲識咩?
我味話咗你哋有咁多時間屌金采源 曺柔理,
不如用多啲時間金錢喺乜嘢李佳恩 韓霄瑗身上囉得把死人口有咩用啫?
kpop界真係由娛樂公司到fans都係鍾意互相攻擊
【pann】1700贊熱帖,LESSERAFIM 金採源的人生也是legend

唉唷又講啦
係咪我理解錯
本身新聞唔係Hybe話閔老母如果唔肯開股東大會就會入紙法庭仲要攪兩個月咩
做咩會變左閔老母入紙然後唔受理
其實到到都係咁 以前香港四大天王 張國榮譚詠麟
歐美個班都日日寫歌串人
我都覺得好亂
我理解意思係
閔老母想延後強制開股東會既法院命令
法院命令前要開聽證會
佢想以準備不足延遲聽證會
但HYBE冇收到通知
即聽證會如期舉行

即係同琴日一樣係等8-9星期
主線冇改變
受傷嘅永遠都係藝人
kkkk真的太壞了kkk當然說的是發帖人•如果世界上存在惡魔 的話,那一定是像作者一樣的人…換公司有什麼不好kk抓住 機會有什麼不行嗎????那個孩子做了什麼壞事嗎??因為 覺得科場拉完蛋了,所以想扼殺這孩子嗎?這讓我覺得:哇,人了
怎麼會變得這麼惡毒?當然,本人是惡魔,所以你也許不知道…
小部分唔乖嘅fearnot唔代表我,唔好一碌鳩打一船人
每個月都有post,每次都上到熱門,每次都有人會翻譯
本身似係想拖到完comeback?
因為就算拖最後都一樣會開
都一樣係80%個邊話事結果唔會變
每次都以為係攞舊post再po
睇日期先發現係新嘢
唔好睇少hater
佢地花時間憎人多過支持自己idol
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞